Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnessia20_

34 dzień cyklu.brak okresu,temp 37.5 ranna.Mam pytanie

Polecane posty

dziewczyna już nie ma skąpego okresu tylko normalny... zaczynam podejrzewać, że to jednak nie ciąża ;P żartuję ;)

Gość karolkrk
Hej mam pytanie co do was , na poczatku stycznia z dziewczyna bylem na imprezie i to jest dziecinne I bardzo nie dojrzale ale po prostu nie pamietamy do czego doszlo pomiedzy nami. To bylo po okresie jakies 2 dni po . Nastepny okres jej sie spoznial 8 dni ktory powinna dostac w lutym , byla w szoku nardzo I sie bardzo denerwowala bo myslala ze jest w ciazy po 1 dni zrobila test I wyszedl negatywny. A dzien po tym dostala okres. Czy to moglo byc plamienie czy okres nie byl mocny tylko lekki . Po tym nadal byla przewrazliwiona I nie mogla uwierzyc w ten test I zrobila 2 innej filmy ktory tez byl negatywny . Czy moze byc w ciazy prosze o pomoc nie wiemy co robic z dziewczyna ?

Gość kaska300
nic. Nie jest w ciazy raczej. Czasem zdarzaja sie skape @. A jak watpicie,to niech idzie do gina.

Witam. To znowu ja ;) sądząc po tym jak ostatnio dziewczyna dostała okresu to teraz powinna mieć go ok 22.04 ale nadal go nie ma. Z 10 dni przed spodziewanym okresem bolał ją brzuch tak jak na okres, teraz lekko ma większe piersi, jest nerwowa, ale brzuch jej nie boli i okresu nie widać a już 26... zawsze się zabezpieczaliśmy i wątpię żeby to była ciąża. Co sądzicie?

Gość Kaska300
Skoro ma tak nieregularne cykle,to niech idzie do gina. To moga byc zaburzenia hormonalne

Gość Kaska300
Jak nie bd @ 14 dni niech idzie do gina i opowie o sytuacji sprzed miesiaca

Gość Kaska300
Jak nie macie na co pieniedzy wydawac,to kupcie. Przeciez uzywaliscie gumek od poczatku do konca? Nie kochaliscie sie nawet chwile bez? Jak nie,to nie ma po co testu robic

Po ostatnim okresie nawet przez chwilę nie było bez zabezpieczenia... Poza tym nie zawsze kończyłem no i nie kochaliśmy się dużo razy...

Gość asdasad
zastanawiam się czy jestem w ciąży. Spóźnia mi się okres kilka dni. Ostatni miałam miesiąc temu 25tego, i kochaliśmy się z moim partnerem w miesiączke bez zabezpieczenia. Wychodząc ze mnie, spuscił się, ale nie do środka, tylko na zewnątrz. Od tamtej pory kochaliśmy się też kilka razy, ale napewno się we mnie nie spuścił. Rzecz w tym, że jajeczkowanie zawsze mam mniej wiecej 2 tygodnie po okresie, ale nie wystąpiło. zawsze w tym czasie bolały mnie piersi i brzuch. W dniach w których powinien wystąpić okres dopiero zaczęły mnie boleć piersi, brzuch i przed wczoraj miałam jajeczkowanie(miałam na bieliźnie tą taką "galaretke") i nie wiem czy to jest normalne? czy jest możliwość, że jestem w ciąży? Nie mam żadnych takich objawów, ale strasznie się boje bo nigdy się mi to nie zdarzało. Proszę o pomoc, bede bardzo wdzieczna.

Gość asdasad
Dodam że raz mnie bolą jajniki, raz nie, i mam momentami taki palący ból w brzuchu. pomóżcie ;c

Witam, ostatni okres miałam 21 marca... Brak miesiączki, biały śluz, bolące piersi. Robiłam test 27 kwietnia, ale wyszedł negatywny. Dzień wcześniej byłam na imprezie i trochę wypiłam. Czy to mogło mieć wpływ na negatywny wynik??

Witam. Pisałem na tym forum już wcześniej więc moja sprawa chyba jest znana (prawda Kaśka? ;) Wiec od czasu gdy martwiłem się że nie ma okresu dziewczyna go dostała i był dość obfity. teraz co miesiąc są one dłuższe bo ok 6-7 dni ale są bardzo skąpe, ostatnio w przewidywanych dniach płodnych bolał ją strasznie jajnik, miała taką jakby białą grudkę na bieliźnie, strasznie bolały ją piersi które są baardzo duże jak nigdy no i widocznie urósł jej brzuch i każdy to mówi. test wykonany po skąpym okresie był negatywny. co o tym myślicie?

Gość Kaska300
Aj,kristopher. Ty to masz problemy. Nie sadze,ze jest ciaza. Zabezpieczacie sie ?

ile ty masz lat, chłopie, ale bez ściemy ? skoro tak sie boisz ciąży, nie uprawiaj seksu, nie zadawaj durnych pytań, które powinny być oczywiste dla kogoś, kto uprawia seks

Nie chodzi o to że boje się ciąży, bo to nie jest powiedziane że to akurat jest ciąża, ale boje się o jej zdrowie bo to może być jakaś choroba, a jeśli to jest ciąża to z tego co wiem nie przebiega normalnie więc tym się martwię. I wybacz, ale nie prosiłem o wykład moralny tylko o pomoc co to może być, bo martwię się o nią. A skoro się kochamy to ciąża nie jest tragedią, osobiście znam dużo młodszych rodziców z mojego otoczenia.

zabezpieczamy się. raz nam pękła prezerwatywa ale to było właśnie chyba 27 lutego. raz przed okresem i raz tuż po nim było bez ale tylko ''na chwilę'' i bez kończenia...

Gość Kaska300
Nie jest w ciazy. Skoro gumka pekła tak dawno temu,to na pewno jush bys wiedzial,ze zostaniesz tata. Skoro byly gumy,to ciazy nie ma. Inaczej to co 5ta kobieta by z brzuszkiem chodziła. Niech ona do gina idzie,bo tu i tak nikt ci nie odpowie co jej jest.

No tak... też tak myślę i dlatego boję się że to może być jakaś choroba nie daj Boże :( kurcze, ale ma dziwne objawy... no i jeszcze ten ciemny pasek idący od brzucha w dół...

Gość Kaska300
Tesh mam taka kreske,a w ciazy nie jestem. Nie wkrecaj sobie. Moje @ tesh po ciay zrobiły sie skape,a jestem zdrowa. Niech idzie do gina i tyle

Gość Kaska300
Z tego co sie orientuje,to ta kreska robi sie w drugim trymestrze ciazy chyba. Hm .. Niech zrobi test albo krew i do lekarza . Ile było tych skapych miesiaczek ?

takie skąpe miesiączki były już 3 lub 4. ostatni też skąpy okres dostała 6 lipca, zrobiliśmy test ok 15 lipca i wyszedł negatywny. jak zwykle na drugi dzień zobaczyłem słabą jasną kreskę. a ten pasek ma od ok 2 tygodni

Gość Kaska300
W takim razie albo beta,albo gin. Nie ma innej opcji. A jestes pewny,ze ta kreska na tescie pojawila sie na 2gi dzien ?

myśle że tak bo to był wieczór a jak patrzyłem po 5 minutach pod swiatło to nie było nic. hmm ale test był robiony tyle dni po okresie to by wykazało chyba