Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnessia20_

34 dzień cyklu.brak okresu,temp 37.5 ranna.Mam pytanie

Polecane posty

Gość Kaska300
Pewnie by wykazało. Zrobcie jeszcze jeden test i do gina i po problemie .

nie robimy jeszcze jednego testu bo dziewczyna pomyśli że mam paranoje, jak ją namówię na gina to się może i wyjaśni

Gość kaska300
na moje to jej powinno bardziej zalezec na ginie . Robcie jak uwazacie,ale w ciazy to ona raczej nie jest

a wie ktoś może w którym miesiącu ciąży pojawia się brązowy pasek na brzuchu, czy bez ciąży też on występuje.... kiedy rosną piersi i czy w ciąży maleją itp?

Nadmierne owłosienie typu męskiego (pasek od pępka do łona) i nieregularne miesiączki to np. objaw zespołu policystycznych jajników. 😴

i ponawiam pytanie czy wie ktoś może w którym miesiącu ciąży pojawia się brązowy pasek na brzuchu, czy bez ciąży też on występuje.... kiedy rosną piersi i czy w ciąży maleją itp?

Gość zaniepokojona92
Cześć . Jestem ze swoim chłopakiem cztery lata. Mam 22 lata ale nie planuje dziecka. Problem jednak w tym że okres spóźnia mi się kto 2 tydzień. A ja boję się zrobić test :/ . Ale kupie go jutro żeby to sprawdzić. Zawsze kochamy się z prezerwatywa ale wkładamy ja jak już jest blisko finału. Teraz okres się spóźnia , bola mnie piersi, głowa i brzuch też, oraz mam podwyższona temp w pochwie od kilku dni ok 37 stopni. Kilka dni temu miałam też białą gęsta wydzieline która zamieniła się później w kilku dniowy bardzo wodnsty śluz którego był ogrom .Czy to może być ciąża? Boję się tego :(:( pomocy.

Gość foryoukisss
Cześć dziewczyny mam mały problem i proszę o pomoc.. :( w pażdzierniku 02,10,13 dowiedziałam się że jestem w ciązy lecz 4 dni pozniej poroniłam :( .. od tego czasu miałam regularny okres co do dnia .. ostatni okres mialam 5 stycznia 2014 a mamy 16.02 czyli sie spoznia... mam straszne plamienia, robilam beta hcg ale wyszlo mi <2 mlU. test i tez wyszedl negatywny mierze dziennie temperature pochwy i rano jest 37 a po poludniu 38 prawie.. nie wiem co mam robic, lekarz na usg mi powiedzial ze narazie nie stwierdza ciazy i zapisal mnie za tydzien na wizyte. ale ja zwariuje :( miala ktoras taki przypadek? Pozdrawiam!!!