Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frajjer

Ja brunet moja żona brunetka a córka piegowata blondynka czuje się jak frajer

Polecane posty

czuję się jak frajer. Jak powiedziałem żonie że muszę wykonać badanie DNA to się nie odzywa myśli że zmienię zdanie

Gość mokry niż
Dziecku z wiekiem ściemnieją włosy. Może dzidkowie szatyni ?

Gość rób badania
pewnie się szmata puściła z kimś !

Gość pani biotechnolog
to mozliwe, ze wasza corka nie jest brunetka - jestescie brunetami heterozygotami tzn tylko z jednym genem odp za czarne wlosy, ktory dominuje: Aa + Bb ---> ab - Wasza corka jest homozygota recesywna i ma jasne wlosy

Gość ja w to wierze
eee ja znam przypadek ze byli biali a dziecko czarne okazalo sie ze prapra dziadkowie byli murzynami pomysl dobrze kto w twojej rodzinie ma takie wlosy

a skšd te piegi i biała karnacja nikt w rodzinie ani jej ani mojej nie ma takiej

Gość sfdff
yyyyyyyyy.... ja bym radziła zrobić badania możesz wierzyć żonie, rozumieć że się obraża ale przezorny zawsze ubezpieczony a masz - co spojrzysz na córę - powód do wątpliwości w swoje ojcostwo

Gość wodzirejka
faktycznie jestes frajer ;) poszukaj takich informacji w necie - bo naprawde to sie zdarza

ojej moja siostra brunetka szwagier czarne włosy siostrzeniec tez blondynek za wszystko odpowiadają geny gdyz nasza prababka była blondynką...zobaczysz ze jak zrobisz badania okaze sie ze mimo blond wlosów to Twoje dziecko za wszystko odpowiadają geny z KILKU pokolen a nie tylko Twoje i Twojej żony jesli chcesz dla pewnosci zrob badania ale moja matka wyklada genetyke na akademii medycznej wiec jest to mozliwe ze mozecie miec corke blondynke

Gość sfdff
oczywiście że to możliwe tyle że nie tak często się zdarza

Gość jjjjjjjddddddddd
No, straszliwy frajer. o takich mozliwosciach kombinacji genetycznych uczyli w szkole sredniej... zdarzylo ci sie ja ukonczyc? sadze ze nie, inaczej nie mialbys tak glupich watpliwosci. zona ma racje, nie dosc ze wyszla za chama to jeszcze za nieuka, wspolczuje jej.

Gość 111111111
moja koleżanka jest blondynka a jej mąż brunet -dziecko rude ale na 100% jego,ja bym sie na miejscu Twojej żony też obraziła ale zrobiłabym te badania i rzuciła Ci je w twarz

to normalne , jak już wcześniej \"pani biotechnolog\" napisała. Frajerem to jesteś że podejrzewasz żonę. Chociaż pewnie i tak się puściła , bo co jej z takiego frajera.

Gość mokry niż
A jak Ci w badaniach wyjdzie, że to Twoje dziecko, dopiero wtedy okaże się, jaki jesteś ciężki frajer :-0

Gość frajers
przecież możesz wychować jak swoje na kolejnego frajera

Takie dowcipy nie są śmieszne jak bezpośrednie ciebie taka sytuacja dotyczy

Gość Oliwka z 3miasta
Są geny dominujące i recesywne w waszym przypadku szansa na dziecko o typie urody podobnym do waszego typu wynosi 75 % Także nie ma co się bać :)

Sprawdzimy a jak nie moje to tak jej przypierdole że dużo czasu spędzi w szpitalu

Gość 111111111
niewierne pisze sie razem

nie potrzebie powiedizałes żonie o swoich wątpliwosciach, trzeba było zrobić test i wzaleznosci od jego wyniku siedziec cicho albo wniesc sprawe o rozwód :-O

Gość a jeżeli kobieta ma ciemne
włosy, ojciec rude i ma mnóstwo piegów, a dziecko jest blond???? jak to wytłumaczyć?

Gość aniaaaa.
w ten sam sposób nieuki jedne!!!

Gość wodzirejka
zrob test na ojcowstwo i jak bedziesz znal wyniki to pochwal sie wszem i wobec czy to twoje dziecko czy nie :P

Gość kasiakakaka
u mnie moja mama miała brązowe ciemne włosy,tata czarne. Mój brat ma ciemniejszą karnacje i czarne włosy, siostra jasny brąz a ja jestem jasną blondynką :) nikt od pokoleń nie miał takiego koloru włosów jak ja i siostra :) zdarza się !

Gość wodzirejka
oczywiscie tu na kafeterii nam to powiedz :P

Gość mana mana
Ale nic nie napisałeś czy kochasz to dziecko i w jakim ona jest wieku. Pisze to dziecko bo sam nie wiem co napisać czy to twoja córka czy nie. Przecież chyba wiesz co działo się mniej więcej w okresie poczęcia tego dziecka. Czy masz jakieś podstawy do podejrzeń oprócz tego że nie jest do ciebie podobne.