Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RabarbarUK

Nie warto szanowac polskich kobiet......... Jednak nie warto..

Polecane posty

Zdradzanie jest postepowaniem krzywdzacym, ale czy tylko kobiety, i to na dodatek Polki, zdradzaja? Wydaje mi sie, ze jednak panowie sa w tym mistrzami... A jak sie nie ma faceta to mozna sypiac z kim sie chce (jesli sie chce), trzeba tylko pamietac o zabezpieczeniu. I nikt nie ma prawea sie wtracac ani pouczac innych.

jezeli kobieta jest tzw puszczalska to bedzie zdradzac i puszczac sie prawo i lewo niezaleznie od tego czy ma do czynienia z polakami czy obcokrajowcami zas powazny zwiazek tez mozna stwrzyc z cudzoziecem i jezeli obie strony kochaja sie, szanuja, chca byc ze soba to narodowosc nie ma tu nic do rzeczy.

Gość RabarbarUK
Oczywiscie nikt nie ma prawa wtracac sie ani pouczac innych.... Chociaz smiesza mnie takie bunczuczne wypowiedzi, bo 99% pan nigdy sie do tego w pozniejszym okresie nie przyznaje! Czemu? Przeciez to moralne, normale, wiec czego sie bac?Dlaczego 99% pan trzyma to w ukryciu? Czyzby same uznawaly to za niemoralne? JJa chcialbym o tym wiedziec, bo nie mam zamiaru spotykac sie z kims kto przez dlugi czas spotykal sie z Pakistanczykami, Hindusami bo bylo mu łatwiej. Zwyczajnie nie chce, bo nic bardziej nie swiadczy o charakterze czlowieka jak tworzenie zwiazku za pieniadze badz inne korzysci. PS. Ja osobiscie nie spotkalem ani nawet nie slyszalem od osob ktore znam aby jakakolwiek Polka stworzyla na terenie UK zwiazek z Polakiem. Z polakami sa jedynie te ktore z Polakami przyjechaly, choc i tak wiekszosc z nich pozostawia ich dla wspanialych obcokrajowcow. Co do tych "puszczalskich" Angielek - nie sopotkalem sie z Angielka ktora bylaby z Pakistanczykiem, Arabem, Hindusem. Gdy spotkasz w UK biala kobiete z murzynem, morzesz do nich mowic po polsku - na 80% ona bedzie Polka.

Gość wybieram sie do Gb i juz mam
obawy ze murzyni czy inni beda mnie brac za łatwa laske i zaczepiac skoro takie rzeczy tam Polki wyprawiaja... kurcze moze nie przyznawac sie do swej narodowosci skoro juz WSZYSTKIE POLKI W GB maja pietno ŁATWEJ DUPODAJKI to ja jak przyjade tez od razu bede za taka brana no bo jestem z Polski !!! ranyyyyyyy

Gość wybieram sie do Gb i juz mam
co do murzynów i innych mulatów to na mysl o pocałunku z nimi juz robi mi sie niedobrze wiec.... chyba jestem wyjatkiem wsrod Polek bo mi sie ciemna karnacja nie podoba:-)

Gość DziewZMiasta
Czy ktos ma jakies inne wypowiedzi z anglii chcialabym wiedzic jak tam jest naprawde, dziewczyny jak to wyglada, do takich ktore juz sa czy byly prosze.

Jestem w Anglii i jakos nie zauwazylam, zeby Polki mialy opinie \"latwych\", nie wiem kto wymysla w ogole takie bzdury, moze jacys zacofancy, dla ktorych kazda dziewczyna, ktora nie jest dziewica w dniu slubu jest \"latwa\". Przeciez wiadomo, ze Angielki czy w ogole dziewczyny z zachodniej Europy sa bardziej otwarte jesli chodzi o seks, a ta opinie o latwosci Polek to chyba wymyslili sami Polacy :O Od 1,5 roku tu mieszkam i ani nikt nigdy nie nazwal mnie latwa, ani nie slyszalam, zeby tak nazywano Polki, moze dlatego, ze nie obracam sie w towarzystwie Arabow, Afrykanczykow ani Polakow (nie obrazajac nikogo...)

Gość nienaiwna blondynka
hmm uogolniajac w ten sposob' kazdy facet to swinia' glupie podejscie do sprawy tak moim skromnym zdaniem :p