Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 farbwana-dama

farby do wlos贸w Loreal Feria - pomoc potrzebna!

Polecane posty

Go艣膰 farbwana-dama

czesc potrzebuj臋 rady w sprawie farbowania w艂os贸w. W listopadzie ostatnio pomalowalam wlosy na braz, ale kolor nie jest jednoloty na calej dlugosci wlosow, bo koncowki mam ciemniejsze (skutek dlugiego juz farbowania), a na gorze mam juz odrosty (ciemny br膮z). U偶ywam farb L'oreal wiec kolor nie jest jakis intensywny (farby te dosc szybko sie wyp艂ukuj膮). Chcialabym pofarbowac wlosy niedlugo farb膮L'oreal Feria, ale na pude艂ku jest napisane, 偶e nie stosowac po koloryzacji progresywnej. Co to znaczy? I co mo偶e mi wyj艣膰 na glowie? prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 o co chodzi z
czy naprawde nikt sie na tym nie zna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LadyM
Wydaje mi si臋 偶e koloryzacja progresywna to taka robiona np henn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiedy艣 s艂yszalam
ze to jakiekolwiek farbowanie w艂os贸w ale czy to oznacza, 偶e Feria jest przeznaczona tylko do w艂os贸w naturalnych? nie moge nigdzie znalesc odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poiuytrewq
to z innego forum: "witam na szamponie koloryzujacym l'oreal casting jest uwaga "nie stosowac na wlosy farbowane chn膮 lub KOLORYZACJ膭 PROGRESYWN膭". to oznacza koloryzacja trwala czy zawierajaca jakies konkretne skladniki? generalnie nie powinno nakladac szamponow koloryzujacych na wlosy traktowane koloryzacja trwala, chyba ze tej samej firmy i dla odswiezenia koloru, czyli ton w ton.nie znam sklepowych srodkow ,bo ich nie stosuje, ale widocznie skladniki jakie sa warte w farbach moga spowodowac nieoczekiwany efekt.kazda z firm dodaje do farb konkretne i znane przewaznie sobie skladniki, niekiedy zwiazki zelaza , amoniak lub inne ,ktore widocznie moga miec zly wplyw na koloryzacje nietrwala ."

Udost臋pnij ten post