Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaija

corfamed

Polecane posty

Gość jaija

zarejestrowalam sie na jutro do corfamedu na pierwsza wizyte. Pani powiedziala zeby przyjsc troche wczesniej to utworzymy nowa karte i zeby wziac dowod osobisty. Hmm. problem w tym ze Ja go jeszcze nie posiadam, myslicie ze beda jakies problemy? czy moze wziac od mamy dowod i powiedziec ze rodzica?!

Z dowodu osobistego jest Ci potrzebny PESEL, no i rejestratorka musi zobaczyć, czy podane przez Ciebie dane się zgadzają. Nie wiem, czy rodzice mają wpisany PESEL dziecka w swój dowód albo w książeczkę?

Gość pepci
nie nie nie chodzi Tutaj tylko i wylacznie o pesel tylko dokładnie o dowod tozsamosci , legitymacja szkolna < dowod ubezpieczenia,jesli chodzi o NFZ> a pesel z ksiazeczki zdrowia

ale osoba niepełnoletnia ma wpisany PESEL w książeczce zdrowia (dziecka)?. Rzeczywiście, legitymacja jest dowodem tożsamości. A przychodnia nie jest na NFZ, w oświadczeniu wpisujesz oddział NFZ, w którym jesteś ubezpieczona - to pod kątem refundowanych recept.

przepraszam mój błąd, jeśli nie masz dowodu to wez ze sobą jakis inny dowód np legitymacje szkolna,zdrowotna i pesel