Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelyyy

lodziki....fajne czy nie?

Polecane posty

Gość nelyyy

co o tym myslicie?;p ja sie wstydzilam napoczatku ale jak zaczelismy to bylo naprawde fajnieee :)) sa tu jakies dziewczynyk ktore odpoczuwaja wstyd przy robieniu lodzika swojemu chlopakowi? ja sie troszke z poczatku krepuje ;p ale kiedy widze jak mu dobrze.... to mija skrepowanie:))

Gość qhi
ja tego nie uwielbiam, ale robie to dla niego. Bo on lubi

Gość baa
Jak robilam to pierwszy raz to tak bylam skrepowana wiadomo jak sie cos robi pierwszy raz to nie wiadomo czy dobrze czy zle .. po za tym jak jest to pierwsza forma tak bliskiego kontaktu intymnego to kazdy ma troszke tremy, ale z biegiem czasu mmmm... jestem caly czas z tym samym chlopakiem kocham go byl moim pierwszym jesli chodzi o "sprawianie sobie przyjemnosci" nadal z nim jestem a robienie loda to dla mnie i dlaniego dalej olbrzymia frajda :) i powiem wiecej ze podniecenie chlopaka mnie sie tez udziela i to niezle :0 rozkrecam sie niednym slowem

Gość karolcia oo
ja tez tak mysle:] hehe najwazniejsze ze jemu przyjemnie... a wytryska wam do buzi?? ja sie troche tego boje... i jescze nigdy nie probowalam...

Gość helga belka
super:) szczerze mowiac wole mojemu kochanego zrobic lodzika (chodzi mi akurat tutaj o gre wstepna) niz on najpierw ma mnie mna zajac.strasznie podnieca mnie lodzik:)

hm... dam Wam dziewczyny dobrą radę na przyszłość: jeśli robićie lodziki i Wam sie to podoba to luzik, (moja lady tez mnie oralnie zaspakaja) :D tylko gdy juz rozstaniecie sie z obecnym facetem i poznacie nowego, nigdy nie przyznawajcie się do tego że juz innemu \"to\" robiłyście! serio! to bardzo sie nam nie podoba...oj bardzo!!! lepiej tego nie wiedzieć.

Gość helga belka
hehe a wiesz co malarz, ja na poczatku nie chcialam swojemu kochanemu robic lodzika, a kiedy w koncu mnie do tego przekonal to.....:)mniam mniam , czasami nie moze mnie oderwac od siebie;)

Gość ania aaa
witam.ja na poczatku nie chcialam, moj facet nawet mnie nie namawial jak to powiedzialam,ale wiedzialam,ze bardzo tego pragnie i jakos odwazylam sie...na poczatku tylko jezykiem,pozniej juz zaczelam brac do buzi i musze powiedziec,ze za kazdym razem jest to przyjemniejsze zarowno dla mnie jak i dla niego:)))

Gość nelyyyy
dzieki za wypowiedzi... ja robilam mojemu chlopczykowi dwa razy... zawsze mam z poczatku treme ale pozniej mija jak sie rozkrecam ;D a do karolciaa OO - ja łyknelam tak troszke niechcacy polecialo do buzki. powiem tak dla mnie to nie bylo jakies straszne ;p poprostu hm z czym to porownac...jakis czas dziwnie mi sie łykało pozniej ;p ale da sie przezyc ;p a jak widze jak moj misiak jest zadowolony to bardzo sie ciesze ze umiem sie przelamac do tego czynu lodzikowego;) a do malarza : wiesz...mysmy gadali z moim chlopakiem o tym niby zartem i ja mowie ze fajne sa pozy 69 czy wlasnie lody... i pytal mnie skad wiem odpowiedzialam smiejac sie "haaahaaa" ;p i uznal ze komus juz robilam i jakos zbulwersowany nie byl;)

Gość *aaa
a ja mojemu facetowi tak bardzo lubie lodzika robić, że hoho...aż się rozmarzyłam :) ale teraz nie mogę, bo od pewnego czsu ciągle mam opryszczkę na wardze i czekam aż to zniknie, ale jak zniknie jedno to po chwili jest drugie, ech taki już mój los :( i co z lodzika nici...

Gość PFPRWM
ja moego chlopaka prawie zawsze przed sexem rozkrecam 'lodzikiem' ... i w sumie nie rozzmuniem jak mozesz krepowac sie swojego faceta skoro to jest dla niego spoko... tak samo jak dla nas kobiet mineta. nie ma sie co wstydzic Robic dobrze to nic zlego:D

Gość nelyyy
nio w zasadzie racja-niepowinnysmy sie wstydzic swoich fcetow:D

Gość PFPRWM
baaaaa:D bo czego sie nie robi dla Milosci:D bo biorac pod uwage 'loda' To byle komu bym nie strzelila :/ o bleeeeee Ale do swojego Mezczyzny zero obrzydzenia:D Ja tak serio lubie mu to robic:)

Gość gość
ludziki soł faine