Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emocjonalny wrak

jestem załamana

Polecane posty

Gość emocjonalny wrak

czuję się emocjonalnie wykończona, nie mogę spać, nie mogę jeść, myśle tylko o Nim.. Zakochałam się ale nie chce z nim być, bo nie jestem szczęśliwa. On też mnie kocha, ale jego miłość jest zaborcza i toksyczna. Kiedy jesteśmy razem nie czuję się szczęśliwa, kiedy On jest daleko umieram. Nie mam pojęcia jak się uwolnić od tego wszystkiego :-(

Gość emocjonalny wrak
bo męźczyzna którego kocham chce mieć mnie tylko dla siebie, żąda rzeczy których mu nie mogę dać. Duszę się w tym związku, a kocham Go jak nigdy nikogo..

Gość dżo-dżo
Monika, a co tu do rozumienia? Dobrze robi, że nie znosi wszystkich jego nieznośnych cech tylko dlatego, że go kocha. Miłość minie i zostawi Cię przyduszoną i opadniętą z sił. Albo mu powiesz co o tym myślisz albo... Cóż, tego kwiata jest pół świata 🌻

Gość fjhfj
nie jest jeszcze tak zle... tez nie potrafie jesc, spac, myslec o czymkolwiek nie zwiazanym z nim... tyle ze on podobno nic nie czuje do mnie poza przyjaznia... spimy ze soba tylko tyle... szlak mnie trafia gdy widze jak rozmawia z innymi... wiem ma do tego prawo, ale to niesamowice boli... i co ja mam powiedziec?