Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darexxxx

propozycja mojej zony

Polecane posty

Gość darexxxx

od niedawna spodobal mi sie pomysl aby zobaczyc jak moja żona kocha sie z inna kobieta liza sobie szparki itp na poczatku sie strasznie wkurwila ale jak ja zaczolem przekonywaci prosic wkoncu po miesiacu sie sie zgodzila ale postawila warunek ze spelni me marzenie ale jak ja spelnie jej i tu zaczyna sie problem... oznajmila ze chce zobaczyc jak ciagne laske innemu ktorego ona wybierze dzis oznajmila mi ze to bedzie jej byly...

Gość sdbckjih
popieram zone :)

Gość darexxxx
no ale bez przesady bylemu.....

Gość hk
Topic zalozyl na pewno gay.

Gość sdbckjih
jak ty jej tak ona tobie...byly...coz za perfidia, moge smialo powiedziec ze lubie twoja zone :)

Gość niewieszkimjestem
hehe mądra kobieta ... dobrze Ci tak :-p ostudziła Twoje zapędy :-]

Gość placek
stary -do dzieła na co czekasz ? jedyna okazja zobaczyć żone z inną laską l,tylko sam zrobisz laske i już masz ;-))

Gość opowiedz ...
czyli jest to marzenie scietej glowy, glupolu :O przeciez ona wie ze na cos takiego nie pojdziesz cos niedomyslny jestes... a tak naprawde mysle ze to PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość darexxxx
Nie, to nie prowokacja. A co myślicie o układzie: pociągnę twojemu byłemu, ale ty wsuniesz moją kupę? Mądry jestem moi kochani?

Gość michael jackson
identycznie jak twa kupa ;-))

Gość darexxxx
pedofile precz, a jak już panie jakson piszesz o mojej kupie, to przez szacunek, psie, uzyj wielkiej litery. To tyle psie. I chętnie piardnał bym ci w pysk, ale nie stać cię na to, psie nędzny. Won kundlu,....buda...!!!!

Masz bardzo fajną żonę. Lubię ją. ;) Nie przeginaj, bo ją stracisz. Nie rozumiesz, że ona NIGDY nie zgodzi się na Twoja propozycję, a jeśli Ty zrobisz to, o czym powiedziała, to odejdzie od Ciebie? Ech... Jak można tak zupełnie nic nie wyczuwać? :O

Gość michael jackson
tobie sie chyba cosik pokiereszowało w główce a może to po spermie tak masz a były twej żony to l;atlerek i po psiej spermie tak ci odbiło

Gość chanelka...
hehehe ale sie usmialam,jak mnie wkurwaiaja tacy faceci,eksperymentow im sie zachciewa,co zonka nie wystarczy,wiesz co koles bardzo dpbrze ci pwoedziala,a swoja droga to z toba cos jest nie tak!!!