Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewieszkimjestem

Jak to jest z sexem u mężczyzn po 40 - tce

Polecane posty

Gość do niewieszkimjestem
Piszesz"..nawet dziecka nie potrafił porządnie zrobić urodziło sie chore " Smutne jest to co piszesz, tzn. to że NIE WIESZ że nie męża to wina, ale i nie Twoja.

Gość niewieszkimjestem
z ADHD jest wlasnie problem bo opóźniło mojego syna niestety powinien byc w 1 klasie a jest w zerówce i bedzie powtarzał ale nie o to chodzi..... chodzi o to ze ja nie mam problemu z facetami brakło by dni w roku gdybym chciała sie umawiac naprawde...mam problem z chęcia na sex:-p

Gość mam 54 latka
pytanie do mam 54 latka A kto ci wiagrę przepisuje? A mi po co ;) ja jestem kobietą.

Gość placek
facet też człowiek i zdaza sie porządny ale rzadko , jak już to zajęty ,a apropos siłowni ,masz racje każdy ma prawo robić to co chce ale wszyscy jakich znam" pakowacz" to gogusie zagapione w siebie i nie lubią problemów ,zwłaszcza cudzych -kyśle że kumasz choćś nie żaba

Gość niewieszkimjestem
wiem ze to wina męża :-] wiec nie mów mi ze moja :-]

jak się dopilnuje takie dziecko to nic nie trzeba powtarzać ja to chyba juz tez w sumie nie mam tej ochoty.....kurcze...:/już pewnie mi tam pajęczyną zarosło i pokrzywami...;(;(...teraz to cholender z sekatorem jakimś trzeba by....:P

Gość niewieszkimjestem
i dodam ze nie płaci alimentow bo ma w dupie chore dziecko :-] więc ??

Gość niewieszkimjestem
ale to nie temat o moich dzieciach... Sorajka kup sobie wibrator ja mam ale nie wiem po co lezy bezczynnie :D

Gość doładuj
--- wyszło ze jest trochę zazdrosny bo powiedział ze mnie nie wolno sie z nikim spotykać :-/ a moze jest bardziej zadrosny niz Ci sie wydaje ,,, Potrafisz go wypytac o jego dotyczasowe zycie erotyczne.... czy był w dłuzszym zwiazku . ? Akurat tez mam 43 lata i wypytywałbym sie , nie o seks , jak wieszość kobiet myslała , ale co lubi , moze kobieta , aby sie bardziej zakochac .... / Już sie nie wypytuje bo poznałem .... /

Gość placek
mamutom też zarosło i dlatego wygineły ;-))

Gość niewieszkimjestem
no wieć ma 4 lata i był 20 pare lat w związku małżeńskim od 3 lat jest rozwiedziony i do tej pory zaliczał tylko "laski" teraz podobno chce kogos na stałę tylko nie wiem czy do łózka czy do zycia czy facet który był 20 lat w małzeństwie a od 3 lat jesst wolny chce stałości ???? no i mowi ze nie bajerowałby matki 2 dzieci i kobiety po 30 stce :-]

Gość niewieszkimjestem
oj Placek :-D

Gość niewieszkimjestem
sory 43 lata

Gość niewieszkimjestem
aaa i mowi ze chce się zakochac tylko ze to akurat kazdy facet mówi kobiecie jak chce ja przelecieć albo juz jak ja przeleci :-D

Gość doładuj
a to musisz troche z nim kaw wypic i obserwować ,,, jaki jest

nie chcę, bo się potem podobno nie można osiągnąć orgazmu normalnie....hehe...ja najpierw obcykałam temat ze wszystkich stron coby nie wydać pieniędzy darmo ;) moze jak u Ciebie leży to by komis założyć, byś poskupowała... yyyy .... albo nie, bo takie uzywane to chyba tylko na jakiś fetysz by się nadawały....ble

Gość placek
ty już użyłaż do czego było cza to jest oki ;-)) a tak poważnie to ja mam 41 lat i chole wie jak bym robił bedą na jego miejscu ,może bym kogoś szukał na zawsze a może bym wkońcu wyprowadził ptaszka w świat -nie wiem słowo (ale raczej bym poszalał )

Gość doładuj
a tutaj tez jest wazne, czy wie o chorym dziecku i jak to przyjał ....

Gość niewieszkimjestem
no to szalał przez 3 lataa teraz mowi ze jak pozna kobiete i bedzie ok w sexie i w zyciu to chce z nia zamieszkac tylko jak u mnie moze byc ok w sexie jak ja nie mam ochoty kurcze jest cos na ochotę? :-p

Gość placek
miłość jest na ochote

Gość niewieszkimjestem
wie o dzieciach o rozwodach i ze mały jest chory... wiec pytanie czy uważa mnie za taką głupia naiwna mamusie ze można ją dodac do kolekcji w kompie pod napisem "rozwódka z 2 dzieci - najstarsza jaką miałem" czy faktycznie szuka w dojrzałej kobiecie czegoś stałego ?????

Gość doładuj
a moze troche wiecej szalał niz 3 lata ? , tak , juz czytałem , o takim warunku , jak będzie dobrze w seksie ....

Gość niewieszkimjestem
nie wiem czy szalał podobno był wierny ale zona go zdradziła tylko jesli tyle musi w tygodniu (8) to jak jezdził w delegacje czy czasem nie zachaczył o panienki :-] każdy wierność rozumie jak chce :-D

Gość placek
na dwoje baba wróżyła albo jest szczery sie wyszalał i faktycznie chce sie ustatkować albo dobrze gra na zaliczenie ale raczej 60 na 40

Gość niewieszkimjestem
a tak wogóle to jesli facetowi zalezy na kobiecie to chocby w sexie było beznadziejnie to z nia będzie prawda?????? chyba ze ja źle rozumuje obecny świat i mam jakies staroświeckie poglądy :-p

Gość niewieszkimjestem
toś mnie wcale nie pocieszył ;(((((( uja mu dam o!!!!!

Gość placek
mało prawdopodobne

Gość niewieszkimjestem
sie nie doczeka prędzej mu zarosnie wejscie :-p

Gość niewieszkimjestem
hm.... malo prawdopodobne ?????? chyba zaczne sie puszczać albo nie to niezgodne z moimi zasadami :-D

Gość tyram
a ja napiszę Ci tak... Gość, który ma 43 lata jeszcze sporo może;) Ale nie wydaje mi sie, żeby opowiadał prawdę o tym ile to on potrzebuje i ile może wytrzymać;P Najlepiej stestować odobiście. Tylko pamiętaj, że dla niektórych mężczyzn 2 cale to tyle samo co 20 centymetrów!!!:):):):)