Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaa

wiarygodny??

Polecane posty

Gość majkaaaa

Czesc dziewczyny, robilam test ciazowy w 10 dni od potencjalnego zaplodnienia, test byl z tych cp to niby wykrywaja ciaze po 6 dniach. wyszedl negatywny moge odetchnac, czy zrobic jescze raz??

Gość alexandraaaa
majko, jezeli wykonalas test rano to nie musisz sie obawiac....ja osobisice polecam test pre test firmy noris, polecany przez polskie towarzystwo ginekologiczne ktorego pewnosc jest niczym testu laboratoryjnego. jezeli wykonalabys test rowno odliczajac te 6 czy 7 dni (bo w sumie nie wiem czy dizen ewentualnego poczecia mozna nazwac dniem zero czy numer jeden) to wtedy bym miala watpliwosci co Ci odpowiedizec, ale jezeli test wykonalas rano, poprawnie, w odpowiedneij temp byl on przechowywany to mysle ze jest OK. pamietajmy, ze wiele osob skarzy sie na to ze test sie pomyli,, bo z utesknieniem wpatruja sie w kalendarz by odliczyc te 6 dni, leca do apteki i robia. mysle ze 9, 10 dni to juz odpowiedni termin, z 6 to bym juz nie byla taka pewna :)pozdrawiam cieplo

majkaaaa, jeżeli robiłaś test 10 dni od potencjalnego zapłodnienia (a nie stosunku) to wydaje mi się, że test powinien juz wykryś ewentualną ciążą. Jeżeli nie jestes pewna, to zrób sobie test z krwi. Jest zdecydowanie pewniejszy. Trzymam kciuki bo wiem co teraz przeżywasz. Pozdrawiam :)

Gość madelien
ja tez wlasnie zrobilam pre-test, wyszedl negatywny. ale wlasciwie to nie wiem kiedy mogloby byc potencjalne zaplodnienie. biore tabletki i ostatnio kochalismy sie prawie codziennie. ale i tak sie boje. wydaje mi sie ze moglo byc wlasnie ok. 10 dni ale skoro wyszedl negatywny to chyba nie mam sie co martwic.