Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaOna

Przetluszczajace sie wlosy

Polecane posty

Gość ZałamanaOna

Strasznie przetluszcaja mi sie wlosy probowalam juz wielu szamponow ale one nic nie daja;( Musze myc glowe co 2 dzien a to jest bardzo meczace!!Co radzicie??

Gość ZałamanaOna
Az tak bardzo to nie wypadaja ale przetluszczaja sie i to bardzo!!!!Masakra!!!Dziekuje za porade;)

Gość ZałamanaOna
Dzieki ja juz naprawde probowalam tony szamponow i nic...Pieniadze tu juz nie graja roli wazne zeby pomoglo dzieki;)Napewno w najblizszym czasie zaopatrze sie w ten szampon;)

Gość a ja mam inny sposob
jesli nie przetluszczaja sie tak mocno to raz na jakis czas (zwlaszcza w weekendy) poprostu nie wychodze nigdzie z domu ale wtedy nie myje wlosow.np jak umyje w piatek rano to pozniej dopiero w niedziele wieczorem albo poniedzialek rano jakims szamponem do wlosow przetluszczajacych sie pomaga na jakis czas. przynajmniej na moje klaki

Gość ZałamanaOna
Ja wlasnie siedze w domku juz od poniedzialku bo jestem chora i od tego czasu nie mylam wlosow;)Juzto je umyje mam nadzieje ze to cos da;)W tej chwili mam doslownie smalec na glowie ale chyba sie oplaci co??;)

Gość nie narzekaj...
Musisz myć włosy co drugi dzień i jezscze narzekasz? ;> Ja od kilku lat muszę ej myć codziennie... nawet się tym już nie przejmuję, po prostu pierwsze co robię keidy wstaję rano to ide do łazienki i myję włosy... przyzwyczajenie robi swoje, choć przyznam, że jest to dość męczące, zwłaszcza, że przeważnie się nie wysypiam, a tu jeszcze wstac tzreba i kudly szorowac ehh... w każdym razie pociesz się, ze nie masz jeszcze aż tak źle :D

Gość ja mam to z głowy
Przez kilkanaście lat musiałam myć codziennie.Teraz spokojnie moge być co dwa dni .Dla mnie to sukces:)Moja recepta którą nota bene znalazłam w necie:szampony Sabal i Argeal firmy Ducray do dostania w lepszych aptekach. Na codzień Argeal, Sabal dwa x w tygodniu.Rezultaty są po ok. 6 tygodniach więc proszę nie oczekiwać cudów od razu:)

Gość jeśli myjesz głowę co DRUGI DZ
IEŃ to nie masz włosów przetłuszczających się!!!

Gość Zalamanaona
A jakie??Jesli pod koniec dnia(w ktorym umylam wlosy)sa juz tluste i oklapniete???Mam jeszcze jedno pytanie co doradzicie na to zeby wlosy byly puszyste??Stosowalam juz rozne pianki i odzywki i nic;/