Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani zabek

czy ktoraz z was zna balsam, ktory nie zawiera szkodliwych substancji

Polecane posty

Gość pani zabek

jednoczesnie dobrze sie wchlania, dobrze nawilza? moze cos z balsamow do ciala dla niemowlat? prosze o przetestowane produkty :)

Gość hjnnnnn
przylaczam sie do pytania...

Dziewczyny wpadnijcie do nas na topic \"Natura Górą\" tam na pewno udzielą wam odpowiedzi. Ja używam balsamu Alverde - imbirowo - pomarańczowego, ale jego akurat nie polecam, bo niespecjalnie nawilża (recenzja w torebce), zamówiłam sobie teraz balsam różany Urtekramu - czytałm o nim dobre opinie, no ale nie wypowiem się - bo jeszcze nie doszedł. Generalniemożecie szuakć w takich firmach jak: Alverde Logona Lavera Bubchen (używałam balsamu nagietkowgo, bardzo leciutki świetnie nadaje się na lato) Weleda Urtekram Alva to wszystko firmy produkujące kosmetyki bez złych składników. A po szczegóły zapraszam na ww topic.

Gość ja polecam balsam z lipikaru
najlepszy dla mnie i dla moejego małego atopika jest balsam Lipikar Laroche posey. z tego co piszą, to nie ma szkodliwych substancji, tylko mało karite, które ma właściwości nawilżające i odżywcze, wode termalną, gloceryne, jakies oleosomy i olejek. nie ma środków zapachowych. jest mega wydajny. raz się posmaruje i skóra jest gładziutka i mniej szorstka. :D ps. dla mnie jeszcze z serii dove którys był fajny, tylko troche za mocno pachniał... no i w porównaniu z Larochem, to niestety może sie schować :)

balsam hypoalergiczny firmy Galanea, dostępny tylko w aptekach, kosztuje ok 18 zł, dobrze nawilża

Gość nikita chruszczow
Upieksza, odmladza, wspomaga spalanie kalorii. Balsam dla ciala i duszy. Zwie się S E X

Gość nikita chruszczow
chociaz, jakby sie tak zastanawic to i nawet S E X moze zostawic po sobie szkodliwe substancje, jesli sie nie wie jak go stosowac.

Gość lunarka
Mnie bardzo odpowiada balsam svr i też ten z serii Lipikar La Roche Posay. Oba w zasadzie nie pachną i nie podrażniają skóry (a mnie wszystko podrażnia). No i dobrze się wchłaniają.

Gość amal
Ja dopiero od niedawna używam tego balsamu z serii lipikar, ale rzeczywiście jest świetny i chyba dotychczas nie miałam balsamu po którym skóra była tak fajnie nawilżona i który tak sie wchłania. No i co najważniejsze - nie powoduje żadnych podrażnień.

Gość trarara
dermedic Hydrain jest super:) A macie moze to mydło z tej serii La roche, w płynie albo zel Synedet (czy jakos tak)

Gość co w y macie z tymi
kosmetykami dla niemowląt???? Wielkie, tłuste, obwisające babska i smaruja się kosmetykami dla niemowląt:o 😭