Gość mala ja Napisano Styczeń 12, 2007 Witam Jestem ze swoim chlopakiem juz kilka lat. Moj problem polega na tym ze nie mam za duzego wplywu na podejmowanie najwazniejszych decyzji w zwiazku. Zawsze jest po jego mysli. O glupotki sie nie czepiam, ale w sprawie slubu to chyba powinnam miec cos do powiedzenia. Kilka razy juz mu o tym mowilam, ale potem znowu jest tak samo. Nie wiem juz jak do niego dotrzec zeby zrozumial ze powinnismy wazne kwestie razem omawiac i isc na kompromis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu Ktoś się wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 5 godzin temu 46 minut temu, sraczuszka napisał: Ktoś się wypowie? Ale po huy ty te wszystkie stare tematy odgrzebujesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Ale po huy ty te wszystkie stare tematy odgrzebujesz? Bo go zbanują przez zakładanie nowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gretta_ napisał: Bo go zbanują przez zakładanie nowych. Niech go zbanuja na amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: po huy Tu jest odpowiedź. Staje mu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Tu jest odpowiedź. Staje mu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Niech go zbanuja na amen To założy nowe konto i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gretta_ napisał: To założy nowe konto i już. Na IP czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Na IP czy jakoś tak Nie wiem, nie znam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Gretta_ napisał: Nie wiem, nie znam się. 20 lat temu ban na IP miał sens. Mobilny internet raczkował, teraz można trzaskać ile, kto i jak chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: 20 lat temu ban na IP miał sens. Mobilny internet raczkował, terasz można trzaskać ile, kto i jak chce. Nie wiem co to tory jakieś proksy Co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gretta_ napisał: Nie wiem co to tory jakieś proksy Co to jest? To taka zapora, zaszyfrowany tunel, ukrywa adres IP. Bez tego można się obejść. Dla przykladu: mam internet stacjonarny i mobilny u 3 różnych operatorów. Mogę sobie pisać na kilku kontach jednocześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, przewr(l)otna napisał: To taka zapora, zaszyfrowany tunel, ukrywa adres IP. Bez tego można się obejść. Dla przykladu: mam internet stacjonarny i mobilny u 3 różnych operatorów. Mogę sobie pisać na kilku kontach jednocześnie. Ty to masz fantazję albo jesteś trollem. Ewentualnie prowadzisz działalność przestępczą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Ty to masz fantazję albo jesteś trollem. Ewentualnie prowadzisz działalność przestępczą Byłam moderatorem Edytowano 5 godzin temu przez przewr(l)otna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, przewr(l)otna napisał: Byłam moderatorem I do tego tylu internetów potrzeba? Skoro byłaś, to teraz chyba jeden by starczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 882 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: I do tego tylu internetów potrzeba? Skoro byłaś, to teraz chyba jeden by starczył Nie w tym rzecz. Łatwiej było dać dożywotniego bana na forum. Gdyby teraz ktoś mi przykładowo nałożył na stacjonarny, mogę się zjawić na mobilnym z innego sprzętu. Nigdy nie stosowalam żadnej zapory. Mnie nikt nie ściga, długów nie mam u nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach