Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuwarka

Gdzie będziecie mieszkać po ślubie?

Polecane posty

Gość szuwarka

Ja z mężusiem bedziemy mieć mieszkanko. Na szczęście. Z rodzicami bym nie chciała.

Gość Płaczuś
Jak się zdecyduję to pewnie wezmiemy jakiś kredyt na 30 lat :) Jak na razie większość moich znajomych mieszka z początku w rodzicami a potem jak uzbierają trochę kasy to biorą kredyt i mieszkają na swoim. ale około roku mieszkają z rodzicami ! A w jakim mieście będziecie sobie pomieszkiwać? Ja Warszawa.

Gość szuwarka
Stalowa Wola :)

Gość Płaczuś
powodzenia życzę! :) i pamiętaj, miej dla męża dużo cierpliwości i nie kłóć się !!! pamiętaj, mężowie zawsze chcą mieć rację !!

Gość do tadeusz
tu gdzie reraz mieszkam - w 2 pokojowym mieszkaniu, w którym już 4 lata mieszkamy :-)

Gość My mieszkamy jak na razie
z moją mamą, a to dlatego, ze nasze mieszkanie się buduje. Udało nam się załapać na mieszkanie w nowym budownictwie w korzystnej cenie, stąd zdecydowaliśmy się na poczekanie:) Myślę, że nie zaszkodzi nam to, a plus jest taki, że nie bierzemy kredytu, więc nie będziemy mieć żadnych długów. Kredyt zamierzamy wziąć za jakiś czas na kolejne mieszkanko, b inwestycje w nieruchomości są bardzo korzystne. Pozdrawiam:)

pare miesiecy przed slubem tj w 2008 odbierzemy nasze nowe mieszkanko wiec w nim :) teraz wynajmujemy kawalerke....ktora pomalu zaczynam nienawidziec hehe

Gość żona od 6 dni
w mieszkaniu, które wspólnie kupiliśmy 1,5 roku temu :-)

Gość kaciczek
Ja bedę mieszkać albo z rodzicami albo w wynajmowanym mieskzaniu od kolegi ale to nie wiadomo jak sie ułoża sprawy z praca nas obojga pozdrowienia