Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bombuś

Kolejny dzień bez ukochanej Dorotki....

Polecane posty

Moze napisz do niej list, spokojny pelen milosci, ze rozumiesz jej zdenerwowanie, ze zawsze bedziesz przy niej, ze roznie w zyciu sie uklada,czasem jest dobrze, czasem nie i u niej sa wlasnie takie gorsze dni itp. a potem wyjasnij, ze jej zachowanie Ciebie boli, ze jest to dla Ciebie przykre, ale ze ja kochasz i chcialbys byc z nia i w tych dobrych i zlych chwilach i zeby pozwolila Ci wrocic do siebie. Powinno poskutkowac i poprawic wasze relacje :).

Gość jeja musiałeś
ty masz?????? Jak to myślisz ze są tylko twoje?

Gość ona w sieci
Trudna sprawa....nie łatwo podobno się wychodzi z depresji,a trudno żebyś ty miał ciągle dostawać za nic....na to teraz jest sporo leków i jakoś powinno się ułożyć- Trzymaj sie:)

12.01] 11:48 też tak myślę:) słowa dużo dają A wczoraj był film galimatias i spiewała tam Edyta Gepert własnie cos o tym badz ze mna na dobre i na złe, kto napisze słowa;)

Gość he..he..bombuś
wczoraj dwie kropeczki dzisiaj tzry?

Gość he..he..bombuś

Gość bombusiu walcz
pomagaj jej,swoje sprawy zostaw to powieniem być czas tylko dla niej,pomóż jej

Gość he..he..bombuś
i TWOJA I tu jest?

Tak poświęc się dla niej - daj się zeszmacić - będzie Cię bardziej szanować - to piszą kobiety !!! A ja Ci mówię daj sobie z taką porypaną babą spokój - zrobi Ci piekło z życia Bombuś - czekać aż najedzie Ciebie jeszcze teściowa. Niektóre baby mają tak zryty beret, że zrobią z faceta wrak - to real. Rozlicz się z nią i szukaj sobie fajnej ciepłej kobiety. Z takimi żyje się jak w raju....

stic... Tym razem Ci się udało. Każda rada jest dobra. Dużo dla niej poświęciłem i bardzo ją kocham, dlatego tak ciężko mi się z tym pogodzić

Rozlicz się z nią i szukaj sobie fajnej ciepłej kobiety. Z takimi żyje się jak w raju.... Tak najlepsza była Base A:) taka ciepła i nie zryta:P fakt:) do dzis ma zryte i dalej manipuluje:)

Gość do twoja 1
o czym ty piszesz jeśli wolno wiedzieć?

Gość do twoja 1
pomóż facetowi a to jakieś bezsensowne rzeczy piszesz

Gość obstawiam Robaczewska

Gość Bombuś tak trzymaj
wiesz tu pełno palantów,dlatego nie warto na forum poruszac poważnych tematów

To ja już się gubię... Najpierw kobiety płaczą, że dostają łomot i chłop wraca nawalony z roboty, a kiedy oddaje całą kasę i zaczyna oglądać M jak miłość (na trzeźwo!!!!), to jest za dobry... I wez tu czlowieku bądź mądry

Gość No i znowu...
... muszę przyznać Stikowi rację. I w sumie nie chce mi się więcej komentować.

Gość No i znowu...
Bombuś, nie wiesz kto dorasta twojej (może ex) do pięt a kto ją przerasta. Nie krytykuj więc bo może wymienione osoby, jedna czy druga, nigdy nie zachowałyby się tak jak twoja... A co do twojej, jedynie dzięki temu że wiem tylko to co napisałeś, powstrzymuję się od ostrych słów pod jej adresem choć może by pasowały. Dobrze się zastanów nie tylko czy ją kochasz ale czy na pewno warto brnąć w to dalej.