Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bassssssma

Luteina jesczze raz

Polecane posty

Gość bassssssma

Dziewczyny moze nie wyrazilam sie jasno wczesniej misalam ze nie dostawalam okresu przez 54 dni lekarz przepisal mi luteine ktora mam brac 3 razy dziennie przez 5 dni okres wystapil mi po 2 dniach brania i co dalej ? mam ja caly czas brac ?? zaznaczam ze w 3 dniu cyklu musze isc na badania hormonalne i boje sie ze brana luteina moze cos w tych wynikach pokopsac ;/

Już Ci wszystko tłumacze... Luteine powinnaś odstawić w momencie kiedy dostałaś @, nie możesz jej brać dalej. Odstawiasz czekasz az @ ci sie skończy no i czekasz na następny @ - jeśli lekarz nie zalecił Ci brania lutki w następnym cyklu. Luteina to progesteron więc w wynikach badań hormonalnych napewno coś to zmieni, ale tylko w poziomie progesteronu, więc się nie martw, bo skoro masz nieregularny @ to wina za niskiego progesteronu, teraz go uzupełniłaś i o ile jego poziom nie spadnie i nastepony @ będzie w terminie to nie masz się co martwić wynikami badań. Pozdrawiam :)

Gość bassssssma
dziekuje Ci bardzo. Nie moglam sie skontaktowac z moim lekarzem bo to jest prywatna klinika a moja pani ginekolog pracuje w niej tylko raz w tygodniu wiec sprawe pzegapilam i nie wiedzialam co robic. 13 czyli w sobote mam badania te hormonalne juz nie bede brala tej luteiny mam nadzieje ze do jutra moj normalny poziom hormonow wroci do normy :) a moze nie ;/ te badania bede miala na : testosteron,PRL,LH,FSH tylko testosteron mi cos mowi ... ale mam nadzieje ze bedzie ok i luteina nie zrobi psikusa

Gość alusiaaa89 - taka-malutka
hej ja zazywam luteine bo mialam na jednym jajniku torbiel i lekarz przepisal mi ja zeby ureglowac okres...ale ja ja mam zazywac 2 razy dziennie przez 5 dni niezaleznie od tego kiedy okres dostane np teraz zazywam trzeci dzien juz a dzisi dostalam okres i jutro tez zazyje