Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowana

Zostawilam go po 6 latach co mam teraz zrobic???

Polecane posty

Gość poszkodowana

Witam!!! Potrzebuje waszej rady. Bylam 6 lat z facetem ktory byl po rozwodzie i ma 7 letnie dziecko. Zawsze byl dla mnie agresywny potrafil uderzyc ponizyc rok temu wylal na mnie wrzatek(uderzyl czajnikiem niby przez przypadek) wyladowalam na 11 dni w szpitalu. poparzenie bylo dosc powazne . Wybaczylam mu to i polowe winy wzielam na siebie , ze to tez byla moja wina bo ja sie klocilam itd...Dwa miesiace temu odeszlam od niego , reakcja jego byla taka ze zaczal szukac panienek, rozpowiadac ze to on odemnie odszedl itd. Na marginesie dodam ze jest prawnikiem ktory udaje nieskazitelnego. Jak dla mnie jest noeobliczalny czy uwazacie ze powinnam powiedziec co mi zrobil matce jego dziecka? Zaprzyjaznilam sie z ich synem i bardzo go polubilam , czy uwazacie ze ona powina o tym wiedziec??Prosze piszcie , bo zupelnie nie wiem co mam zrobic.

Gość poszkodowana
no czemu nie piszecie???;-)

Gość ona pewnie o tym wie
dlatego jest byłą zona

Gość ja oniemialam
i chyba reszta kafe tez, stad to milczenie, wrocils do potwora ktory wylal na ciebie wrzatek? hm.

Gość poszkodowana
no pewnie masz racje jednak jesli o tym nie wie a kiedys sie dowie na sobie albo na dziecko to moge sobie tego nie wybaczyc

Gość poszkodowana
no taka bylam glupio wlasnie zakochana teraz czeka mnie terapia zeby jakos z tego wyjsc z twarza

Gość poszkodowana
wzielam polowe winy na siebie bo bylo to w trakcie klotni i on uderzyl w czajnik ktory spadl na mnie ,... wmawialam sobie ze to przez przypadek bylo...

wejdz na temat na uczuciowym \" czy jestes w zwiazku w ktorym partner molestuje cie psychicznie\" i \"zycie po toksycznym zwiazku\" dobrze ci to zrobi ...

Gość Eraser
Kobiety lubią ostrych

Gość poszkodowana
ja tez bylam dla niego agresywna i potrafilam mu oddac jednak jak facet potrafi uderzyc piescia kobiete to chyba juz jest przemoc nie?chyba jestem idiotka dobrze ze od niego odeszlam

Gość kobieto....
...zapomnij o tym facecie ,jego byłej rodzinie.Pomyśl że to juz zamknięty rozdzial i nie wracaj do tego.Lepiej pomyśl nad swoim obecnym życiem ,żeby było udane .

Gość poszkodowana
masz racje jednak minely dopiero dwa miesiace odkad go porzucilam i jest mi okropnie ciezko

Gość poszkodowana
chcialabym wyrzucic to wszystko z siebie powiedziec swiatu jaki z niego sku......

Gość Eraser
Brakuje ci tych razów

Gość kobieto....
wierze,ale musisz nauczyć się nie myślec o nim.To niszczacy związek i nic dobrego by nie przyniósł.Staraj się mieć zajęty czas ,żeby głowa nie myślala i jak najdalej od takich łobuzów.

mowie ci wejdz na te topiki tam ci pomoga, te dziewczyny to znaja chyba ze tak naprawde nie chcesz pomocy

Gość poszkodowana
Drogi Eraser , nie brakuje raczej przeraza , chyba nie wiesz jak to jest zyc ze swiadomoscia ze facet ktory ponoc mnie bardzo kochal(bylismy nawet zareczeni) wylewa na ciebie wrzatek poparzeniu ulega 20% powierzchni ciala , potem wszystkiego sie wypiera a nawet jest na tyle skapy ze nie chce kupic masci na blizny ktore kosztuja okolo 300 zlotych , wiec nie mow ze mi tego brakuje ok?na dodatek bedzie kiedys radca prawnym i ma opinie super faceta

Gość poszkodowana
szukam tego tematyu jak zyc po toksycznym zwiazku i nie moge znalezc , jasne ze chce pomocy i z kims o tym pogadac

to jest \"zycie po toksycznym\" poczekaj, znajde zajrzyj tez na \"czy jestes w zwiazku\" teraz akurat sie podniosl

Gość do poszkodowanej
Droga Autorko, po przeczytaniu Twojej pierwszej wypowiedzi nasuwa się pytanie - byc moze nie tylko mi : z czym kojarzył ci się dom, że po pierwszym podniesieniu ręki przez tego pana na ciebie nie zerwałaś z nim znajomości?

Gość Eraser
Lubi ostrych

Gość Brezniew
damski bokser - daj namiary to wp.rdol spuszcze dziewczyny szanujcie sie, to nie sredniowiecze, po co wy jestescie w tych zwiazkach? jest psycholog, ksiazki, troche odwagi do jasnej cholery bo jak nie to kicius znowu lomot spusci tchorzowi

Gość poszkodowana
hej u mnie w domu tez byla agresja , dlatego bardzo czesto obwinialam sie ze to moja wina. Bo bylam bardzo zazdrosna bo go wyzywalam po potrafilam dac mu w twarz , teraz juz nie wiem czy to faktycznie nie byla moja wina po czesci, jednak nigdy bym w niego nie rzucila czjnikiem z wrzatkiem, moglam dac mu w pysk wyszarpac za koszule , derzac slepo piesciami jak sie klocilismy ale krzywdy bym mu nie zrobila

Gość poszkodowana
masz racje trzeba zaczac sie szanowac

Gość do poszkodowanej
Tylko mam pytanie: i po co to wszystko? Jest tyle innych rzeczy w zyciu, które wymaga energii i inicjatywy. Po co marnować czas i siły i poświęcać to wszystko psychopacie? Zobacz, ze Ty pomagasz mu w tym, zeby był zdemoralizowany przez to, ze godzisz się na takie traktowanie. Rozważ to.