Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nulkax19x

kto zażywał cilest??

Polecane posty

Gość nulkax19x

powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tymi tabsami ja nigdy nieuzywałam takiego rodzaju zabezpieczenia,i chciałabym sie dowiedzieć po której tabletce ma sie pewnosć że działają,bo niechce zajsć w ciaże a chce aby finał skaczył sie w srodku :]

Gość nulkax19x
dzieki ;]a jakie miałaś objawy jak zaczęłaś go sosować.bo wiesz niechciałabym przytyć a czytałam tu i widze zę gróbna dziewczyny jak zażywają cilus

Gość jskjakkasasasaas
hmm powiem Ci,ze ja biore YASMIn, narazie czuje sie oki!! tez nie chce przytyc, bo to byloby straszne..ale jak narazie tez nie widze,aby bylo cos zle... ponoc przy YASMINIE sie nie przytyje, tylko mozna nawet schudnac..ale watpie w to..obym nie przytyla to bedzie cud:)

Gość wow22
ja biore cilest juz dosc dlugo (z jakies 3 lata), nie przytylam po nim i jak narazie jakies wieksze skutki uboczne mnie nie spotkaly. licz sie z tym ze moze ci zaczac wypadac wiecej wlosow

Gość Ae.
nie tyje się od tabletek ale od zwiększonego apetytu, który może się pojawić w trakcie ich przyjmowania, od nas więc zależy czy przytyjemy czy nie :P

Gość nulkax19x
aha dzieki wam dziewczyny no ja i tak strasznie mało jem.ale chodzę na tańce i niebardzo bym chciała przytyc ani zajsć w ciażę :] jak wam sie cche to opowieccie mi jak to było z wami jak zaczynaliscie brać cilest.Czytałam tutaj sporo i wiele sie dowiedziałam .Tylko najbardziej ciekwi mnie jedna żecz bo moim zdaniem ginekolog powinien zrobic badania jakieś aby wypisac tabsy....bo przecież z kąd wie jakie będą nam najlepiej pasowały i z jak wielką dawką hormonów