Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maragarittaa

kupuje juz ktos cokolwiek dla dzidizusia

Polecane posty

Gość maragarittaa

bedac dopiero we wczesnej ciazy 12-15 tydzien?..bo jak upuje nie moge sie powstrzymac

Gość maragarittaa
nikt?tylko ja?!!

Gość doradzam
ja zaczełam ok 5 m-ca

Gość Dziunia83
ja nie kupowalam ale to ze ty tak robisz to nic zlego.bedziesz miala potem inne rzeczy na glowie.

To cudowne uczucie być w ciąży.... ja w 8 tygodniu poroniłam. Dziwiłam się sobie, ze nie zaczęłam kupować ciuszków, ale teraz sie cieszę, bo nie mogłabym na nie patrzeć.....to stało się rok temu, ale do tej pory to bardzo przeżywam.

Gość nowa346
Iloniczek wspolczuje ,a jakie mialas objawy poronienia o ile wolno spytac procz plamienia oczywiscie

Gość Dziunia83
ja wlasnie dlatego nie kupowalam.balam sie.Mialam skurcze przez cala ciaze i tez moglam poronic dlatego nie myslalam o zakupach.Iloniczek wspolczuje i pozdrawiam

Gość aneczka 25
nie sposb jest sie oprzec prawda, bo te rzeczy sa slodkie, kazdy robi tak jak chce ja chyba zaczelam robic zakupy jak widac bylo brzuch- 5, staralam sie nie kupywac wszystkiego na raz, a potem cieszylam sie z tydzien z kazdych zakupow pokazywalam mezowi tesciowej itd.generalne zakupy zrobilam w 8 miesiacu. A potem tez jest fajnie pierzesz, prasujesz i znowu ogladasz ukadajac w szafie.

Hej! No własnie...zaczełam plamić...strasznie sie przestraszyłam. Dzidziusiowi nie biło serduszko :( Miałam podwyższoną temperaturę 38.3.

Ja kupowałam dość wcześniej bo przerażało mnie potem ogrom wydatków. Polecam wszystkie produkty dostępne na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.