Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Jaki wiek najlepszy na dzidzie?

Polecane posty

Gość jarzynka knorra
a co to jest dzidzia ? chodzi ci o dziecko ?

Gość bjuhygggajkall *
dzidzia to twoja pizda

Gość jarzynka knorra
moim zdaniem najlepszy wiek na dziecko to 28 lat

Gość abulax
jak dla mnie 30 lat

Gość abulax
ja mam 27lat faceta od 8lat i narazie nic nie planujemy

Gość 21 - 23
?????? Ja w tym roku będe miała 24 - ale dziecko w tym wieku? O nie nie - ślub w wieku 27 - a dziecko coś koło 30 :) - ale to indywidualna sprawa

Gość jarzynka knorra
ja mam 28.5 i też nic nie planujemy - ani nie mamy ale uważam , ze 28-30 lat to dobra wypadkowa - zeby się wybawic i zeby jeszcze nie być podstarzałą matką , która nie ma siły do dziecka

Gość ja mam 29
wszystko przygotowane, czylki dom, praca, warunki, więc spokojnie zaczynam się starać wkrótce ;) Ale to indywidualna sparwa, gdybym miała owe warunki wczęsniej, to chętnie wcześniej bym poeksperymentowała :)

ja mam 22 lata i 2 letnie dziecko i to byl super moment bo koncze studia licencjat za pasem i za rok dzidzia do przedszkola a ja moge spokojnie zaczynac kariere zawodowa!!dla mnie np 30 to stanowczo za pozno!pozniej idzie kobieta z synem i wyglada jak z babcia:)ale oczywiscie to tylko moja opinia:)

Ja swoje pierwsze urodzilam w wieku 21 lat a drugie 24 i uwazam,ze to dla mnie byl odpowiedni moment. Przed slubem raczej bym nie chciala miec dzieci.

to zależy kto o co pyta... najlepszy wiek rozrodczy to 18-21 lat, ale kto by chcial miec w tym wieku dziecko... to raczej wpadka. Natomiast jak dla mnie najlepszy wiek na pierwsze dziecko to od 25 do 30 lat. Mówi sie ze pierwsze dziecko najlepiej mieć do 30.

Gość instynktcik
Ja mam 23 lata, mam chłopaka i marze o dziecku............

ja tez zaczynam odczuwac potrzebę posiadania dziecka... wiec zaczynam starac sie od lata.

Gość paulijka
to zalezy o co chodzi. najlepszy wiek rozrodczy to jednak 20-27 a nie 18-21 ale teraz rzadko kto decyduje sie na dziecko w tym wieku.ja sama mam 23 lata niby mi sie instynkt wlacza ale to jeszcze nie teraz choc wiem ze za 3 lata bede o tym intensywnie myslala. bo w tych czasach roznie moze byc - tyle par z bezplodnoscia... a powiedzcie mi drogie panie jak to jest byc w ciazy i czy porod rzeczywiscie taki straszny jak go maluja?bo ja to mam stracha :)

Gość oregano
na pierwsze dziecko najlepszym czasem jest 22-29rz, a w ogole z rodzeniem najlepiej sie "wyrobic" do 35rz kobiety:)

Gość oregano
a to co zwiemy "instynktem macierzynskim" pojawia sie dopiero po urodzeniu dziecka:)

Gość kaciczek
Ja myślę ża dziecko powinno się mieć przed 30 bo póxniej jest ciężko zajśc w ciaze i urodzić dzieko pozdro