Mychaaaaaa 0 Napisano Styczeń 12, 2007 sluz jak woda do tego bialawy... co to moze byc? dodam,ze test -negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariusz ma malego Napisano Styczeń 12, 2007 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jogurtynka Napisano Styczeń 12, 2007 hmmmm... ja podejrzewam ciaze i tez taki mam.. tzn mam w ciagu dnia na zmiane wodnisty a potem jest bialy i bardziej gesty.. sama tez nie wiem dlaczego.. a w ktorym dniu cyklu jestes? ja czekam na @ jutro lub w niedziele, tzn mam nadzieje ze sie nie pojawi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mychaaaaaa 0 Napisano Styczeń 12, 2007 ja jestem w 17 dniu cyklu... takze ja jeszcze mam troche do okresu... a cykle mam 26 dniowe... ale przed okresem zupelnie tez mam duuzo sluzu... qrcze martwi mnie to... nie ejst to ani plodny ani nieplodny... ach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jogurtynka Napisano Styczeń 12, 2007 hmmm... no ale piszesz ze test negatywny? moze za szybko go zrobilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mychaaaaaa 0 Napisano Styczeń 12, 2007 nie za szybko bo to bylo jak zaczal sie 4 tydzien od \"zaplodnienia\" bo okres jeden juz dostalam... w sumie nie wiem czy byl inny, ale to mnie w ogole nie martwi... strasznie denerwuje mnie ten sluz, gdyz nigdy takiego nie mialam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jogurtynka Napisano Styczeń 12, 2007 moze po prostu cos Ci sie pozmienialo, organizm kobiety czasem plata figle:/ musisz dobrze znac caly swoj cykl bo ja szczerzemowiac bym nie zauwazyla zmiany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jogurtynka Napisano Styczeń 12, 2007 moze jeszcze ktos sie wypowie i napisze cos madrego bo ja nie za bardzo umiem Ci pomoc :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mychaaaaaa 0 Napisano Styczeń 12, 2007 w sumie ja tez moze bym nie zauwazyla ze jest innt, gdyby nie to ze jest go pelno:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jogurtynka Napisano Styczeń 12, 2007 no tak to sie raczej zauwaza bo sie to czuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość up uphj Napisano Styczeń 12, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina777 0 Napisano Lipiec 6, 2007 a jesli jest sie w xiazy to sluz leci ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach