Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym wiecie---

Poranny mocz jako TONIK??? sprobowac?

Polecane posty

Gość co o tym wiecie---

czy to dziala na pryszcze? bo jestem gotowa wyprobowac ale nie chce pogorszyc stanu cery. pomozcie

Gość dsfdfd
wejdz na topic o urynoterapi bo tak to sie nazywa;p

Gość super sprawa
co o tym wiecie--- Nawet sie nie zastanawiaj czy sprobowac. mnostwo osob to stosuje, ale kto Ci sie przyzna w oczy? Ja zaczelam 2 dni temu. to w ogole nie smierdzi. juz drugiego dnia nawet nie myslalam o tym, ze to nie tonik. Podobno skutkuje niezle. Jedno jest pewne : NAPEWNO NIE ZASZKODZI! A pomoc moze. Nic nie tracisz. Chyba najtansza, najmniej skomplikowana i najskuteczniejsza kuracja-z tego co pisza inni. A pomysl ze niektorzy pija mocz jak im pomaga, a Ty masz problem z przetarciem buzi? zaczynaj i powodzenia. Ja tez mam nadzieje ze kiedys ktos zauwazy moj trud i powie ale ci sie cera poprawila:)

Gość super sprawa
i nie sluchaj jakis lolitek typu rycheza lotaryńska bo to chyba jakas idiotka - sorry rycheza a i jeszcze jedno nie zycze ci miec klopoty z cera. pozdrawiam

Gość po pierwsze zrzygam się zaraz
:O:O:O A po drugie jak chcesz jebać moczem na kilometr to proszę bardzo. Łudzisz się, że nie będzie tego czuć?

Gość ctrl alt del
co do moczu... zaszkodzic nie zaszkodzi poniewaz jest aseptyczny (ma wlasciwosci bakterio- i grzybobojcze) w ekstremalnych warunkach (np. na froncie) stosuje sie do odkazania ran a co do zapachu... nalezy go uzyc i po jakims czasie zmyc i przemyc twarz czyms co pachnie - mydlem np...

Gość gdgf
ja sie rano smaruje moczem i co wchłania sie w 5 minut póxniej kremik i nic neiczóc wasze babki kurwa jebia moczem;/;/ jak sie niesmarujecie to sie niewypowiadajcie

Gość twarz moczem
a sprobujcie sie posmarowac moze jeszcze kałem, slyszalam ze tez niezle dziala :o umyjecie sie i nie bedzie czuc:o

Gość A-Z
a ten mocz to codziennie swiezy czy mozna nalag go do butelki i stosowac przez dluzszy czas ten sam???????????????????

Gość Ewa 105
po pierwsze z........ się zaraz twarz moczem Jestescie glupiutkie. Moze przyjdzie taki dzien ze ani mocz ani ten Wasz kal wam nie pomoze. Dziewczyny nie zrazajcie sie takimi pustymi, bezpodstawnymi komentarzami jakis laleczek co mamusia im daje na kosmetyczke i nie maja takich problemow jak my. Mocz zadzialal juz pozytywnie na buźki wielu osób:):):)

Gość Ewa 105
A-Z ja stosuje codziennie swiezy, tak pisaly dziewczyny na forum. wiem ze na wlosy stosuja odstany, ale on podobno brzydko pachnie

Gość co o tym wiecie---
dzieki za wasze posty! pd jutra zyczynam! dzis juz nie mialam czasu na to,ale jutro rano uzyje moczu jako toniku ,na to kremik i mam nadzieje ze mi pomoze. u mnie sie niekiedy bardzo mocno pogarsza ja juz nie wiem co ma robic z moja cera,myje mydelkiem i smaruje kremem hipp,ale jak mnie niekiedy "obsra" to nawet dermacol nie pomaga. cala nadzieja wmoczu. buzka! napisze o efektach!

Gość gfggg
najlepszy ejst swierzy niczym niepachnie i najlepszy jest nalac do jakiegos słoiczka srodkowe siki i włozuc wacik pozmarowac twarz i good bedzie skóra gładziudka po tym sliczna miękka:)

Gość no ale czy zaczerwienienia
i krosty znikna?

Gość gfggg
no tak odrazu nie ale juz po mięsiącu zauwazysz znaczą poprawe apo około 2 miesiącach blizenki beda coraz jasniejsze:)

Gość po jakim czasie
?i ile razy dziennie to stosowac? i czy po nalozenie zmyc czy zostawic na to krem?

Gość gfggg
...i pachnąca :O

Gość koszka
też kiedyś stosowałam, świetnie działa na cerę. Trudno się przemóc, ale fakt że skuteczne.

Gość Ewa 105
co o tym wiecie--- powodzenia. ja juz smaruje trzeci dzien. tyle ze robie to wieczorem. aha i nie myj buzi mydlem. to bardzo wysusza os srodka, uzywaj delikatnych zeli lub pianek, bo nawet skorze tlustej i tradzikowej potzrebne jest nawilzenie. gfggg ale moze byc wieczorny? no ale czy zaczerwienienia pewnie tak sprobuj. dołacz do nas. nic nie tracisz Zycze dziewczyny ładnych gladziutkich buziek:):):)

Gość nie chdozi o blizenki
ale o pryszcze! z bliznami moge jakos zyc

Gość gfggg
to pachnąca napisał jakis podszywac a mocz ma byc poranny i nie zbierac go na początku tylko w srodku sikania wieczorany ma duzo toksyn i woogóle bardzo smierdzi taki jak mówie nie pachnie ni czym i jets najlepszy mozesz sie smarowac wieczorem tylko rano nalej do słoiczka iodstaw gdzies i uzyj wieczorem

Gość gfggg
na pryszcze działa jescze szybciej juz po tygodniu powinnas zauwazyc poprawe :)

Gość co o tym wiecie---
ja stosuje mydelko babydrema to mycia buzi,nie wiem czy dobrze robie. doradz mi prosze jaks zel z rossmanna,taki do 15 -20 zl. moze byc taki mocz z "sroda dnia" czy mus byc koniecznie poranny? czy mozna to stosowac 2 razy dziennie? dolacze do was! chce zeby mo to cholerstwo w koncu zniknelo! mialam sie spotkac dzis z kumpelka ale jak patrze na moja buzie to nie chce mi sie wyjsc do domu.... nie wiem juz jaki fluid sobie kupic,zeby nie zatykal porow ale zakrywal pryscze,zeby cera sie nie pogorszylamtaki do 40 zl,znacie? doradzcie mi prosze kobietki

Gość moj mocz nawet rano capi
kurde no,czyli nici z terapii

Gość gfggg
mówiłam juz ze najlepszt jest poranny i najbardziej działa mozesz sobie nalac do sloiczka i smarowac ile chcesz i kiedy chcesz ale poranny !!:P a co do podkładu to hmmm lirene citty mat

Gość od lirene robi sie wysyp
to nie jest podklad dla tradzikowcow