Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja.22.

hej dziewczyny mam takie dośc dziwne pytanie ale może ktos mi podpowie

Polecane posty

Gość ja.22.

otóż od jakiegos czasu kocham sie z moim facetem i wszystko było by ok ale mam pewien problem gdy jestem na górze to strasznie cierpna mi nogi co robic zeby tak nie było

Gość
zmienić pozycje :O

Gość ctrl
yy cierpna?? a jaka to konkretnie pozycja, tzn w jakiej pozycji masz nogi? kucasz, czy tak jakby siedzisz na swoich lydkach? bo jesli tak, to sienie dziwie, ze cierpna. zmiencie pozycje - on - zamiast lezec - niech usiadzie,a ty usiadz na nim i oplec go nogami w biodrach...

Gość ja.22.
dokładnie jest tak ze siedze na łydkach i po chwili nogi strasznie cierpną a czy da sie to jakoś opanować bo zmieniamy różne pozycje ale z tej nie chcemy rezygnowac czy wy tez tak macie i jak sobie z tym poradziłyście

Gość votka
Jedyne wyjście to skroić czas :D A jak chcesz dłużej, to troche zmodyfikować pozycję (tak jak napisał/a ctrl)

Gość votka
* skrócić

hehe mnie boli pachwina w nodze jak dłuższy czas kochamy się na łyżeczki ;) ;) tzn po kilku minutach niesamowicie rwie mnie w pachwinie tej nogi, któta znajduje się po zewn. stronie czyli nie leze na niej :D :D i też nie wiem czemu :D

Gość ctrl
-ła :D:D jeszcze raz polecam pojsc na taki kompromis - jest duzo wygodniej i o wiele latwiej dobierac sile i tempo poruszania sie. jesli za nic nie chcesz rezygnowac z tej lezaco-kucajacej pozycji, to faktycznie najlepiej skrocic czas, kiedy ty jestes na gorze

Gość votka
teoria - rada dla Ciebie: rozmasować :D ;)