Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa 105

JAK DŁUGO STOSOWAĆ MOCZ ZAMIAST TONIKU BY ŚREDNIEJ WIELKOŚCI BLIZNY POJAŚNIAŁY??

Polecane posty

Gość Ewa 105

Witam wszystkich. Jak dlugo uzywaliscie uryne by pomogla Wam na srednie blizny na policzkach? Mam tez dziurki po tradziku, ale maleńkie. Zaczełam od przedwczoraj stosowac UT na blizny po tradziku. Wiele osób mi to polecalo. Ale nie wiem czy dobbrze robie. Rano nie moge sie smarowac, bo robie maikijaz. Zmywam wiec twarz wieczorem, siusiam i smaruje buzie. Ale moze lepiej brac ten mocz z rana i odkladac go do wieczora? Tylko czy przechowywac go trzeba w lodowce?

Gość ja po 2 miesiacach
ja po 2 miesiacach zauwazylam juz niezle efekty, ale niektorzy widza je szybciej to zalezy

Czy to działa także na blizny pooperacyjne. Bo ja używam contractubex- specyfik na blizny, ale jest drogi.

Gość A-Z
na prawde ten mocz dziala????????troche czytalam ale jakos mi sie nie chce wierzyc...co on ma w sobie pozytywnego ze ma miec wlasciwosci lecznicze?slyszalam ze cera robi sie po nim ladna.,..

Gość Ewa 105
EtaMania nie wiem czy dzial na blizny pooperacyjne, ale moze tak. wart sprobowac. A-Z nie wiem jakie mocz ma wlasciwosc, ale nic nie szkodzi Ci spróbowc. Przeciez nic nie tracisz, ani kaski ani czasu na przygotowanie:) Tyllko nie zrazaj sie opinami jakis laleczek, co mamusia daje im na kosmetczke i nie maja problemow z g... Bo niezle sie niektore takie nabijaja z nas na forum Moze beda mialy taki problem, ze im nic nie pomoze hi hi hi Zaczynaj. Ja juz 3 dni smaruje i wierze,ze mi pomoze:) Powodzenia. Zycze ładnej buźki:):):)

Gość Ewa 105
Czy na poczatku jak ktos uzywal uryne to mial jakis wykwit krostek? ja smarowalam juz 5 razy i zaczynaja mi wyskakiwac jakies krosty, takie dziwne, duze. jak nigdy! pomozcie mi. czyu to normalne? bo troche sie juz boje.

Gość fgch
mi tez wyskakiwały skóra sie oczyszcza z toksyn ale jak znikną to juz niepowróca na dłuuugo :)

Gość Ewa 105
fgch to dobrze, uspokoilas mnie. a w dodatku ja jeszcze zazywam humavit z, to tez moze od tego. a przy UT stosowalas jakas specjalna diete? a palisz papierosy? ja tak. ma to jakis zwiazek?

Gość fgch
hmm wiesz neiwiem ale radze ci pic bratka polnego swietny efekt daje :)) i nie pale papierosów nieiwem słyszłam ze fajki zle wpływaja na cere ale jak bedziesz piła bratka to bedzie good:) a co do diety to niejadłam słosyczy chipsów tłustych potraw i nie piłam gazowanego

Gość Ewa 105
fgch w sumie ja tez jadam maolo slodkiego, chipsow i gazowanego w ogole. chyba ze czasem piwko:) fajki pale, wiem ze bardzo szkodza, ale narazie tylko ograniczylam w celu rzucenia, bo nie potrafie rzucic od razu:( pije rumianek, bratka tez kiedys pilam ale przestalam. musze znow zaczac. a Ty jak dlugo stosowalas UT? a jak przestane to stosowac np po 3 miesiacach to problem blizn i tradziku znow powróci?

Gość gość
hm ja smaruję się uryną od jakiegoś tygodnia i muszę powiedzieć, że bardzo pomaga. tzn nie ma jakiś świetnych efektów, bo blizny są, ale są o wiele mniejsze i jest ich o wiele mniej! trądziku się pozbyłem w sumie smarowaniem się spirytusem kosmetycznym. przemywałem twarz 5-6 razy dziennie. na prawdę polecam. liczę na to, że pozbędę się trądziku i blizn na dobre. :) pozdrawiam.

a nie lepiej zakupić jakiś krem z mocznikiem? Z tym moczem to ryzykowne o tyle, że nigdy się nie wie czy jest się całkowicie zdrowym. Można mieć bakterie w moczu i żadnych objawów, więc może wcześniej dajcie mocz do badania, żeby sobie nie zaszkodzić. Poza tym czytałam, że efekt złuszczający daje mocznik w stężeniach wyższych niż 10 %, a mocz ma ponoć 2%, więc działanie raczej nawilżające niż złuszczające.