Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiąca

Mogłabym spać całą dobę.............

Polecane posty

Gość śpiąca

Jak w temacie. Gdybym nie miała obowiązków, to mogłabym nie wychodzic z łóżka i bez przerwy spać. Mimo tego że śpię ok 10-11 godzin na dobę, nadal jestem śpiąca, zasypiam w autobusie. Cały czas ziewam. Robiłam niedawno badania (krew itp) - wszystko ok. Oprócz tej senności:O

Gość moj maz tez tak ma
non stop senny i tez wszystko ok, koszmar

Gość ja tez tak mam...
krew ok a ja caly czas jestem taka skolowana

Gość puchatek*
Może masz bardzo niskie ciśnienie, ja mam i też dużo śpię, a i tak w ciągu dnia często jestem śpiąca i brak mi energii.

10-11 godzin i dalej spiaca? to za duzo, lepiej zrob sobie jeszcze inne badania. ja tez jestem straaaszny spioch , czesto spie 11h ale wtedy w dzien jestem super rzeska i wypoczeta.

Gość ja spie po ok 14 godzin
i tez ciagle chce mi sie spac. robilam badania, wszystko w normie.

Gość a weźcie sobie
kilka dni pod rząd śpijcie po 5-6 godzin, w ciągu dnia pobudzacze: kawa, żelazo, magnez, żeń-szeń. zobaczycie, że pomoże. a tych kilka dni-to z tydzień niech będzie :)

Gość psotka21
10 czy 11 godzin to błąd...dlatego sie jest wieczonie spiącym bo sie spi za dlugo. ja tez lubie dlugo ale ... sprobój spac po 8 godzin bo tyle snu w zupelnosci wystarczy. po obudzeniu radze zimny prysznic lub cwiczenia jakies zeby sie obudzic

Gość kasienka...88
też tak mam, śpię w weekend min. 10 h często 11, 12 H i jak się obudze to jestem taka ocięzała, senna, opuchnięta cała, głowa często boli (bo okno bylo zamknięte i pewnie niedotlenienie), ale odkryłam coś ! tak jak ktos wczesniej napisał- jak śpię krócej zwłaszcza po imprezach to po wstaniu czuję sie ok. Bywało tak, że wracałam po imprezach przysnęłam na 3-5 H i czułam się dobrze o wiele lepiej niz po 11/12 h spania !! :D

Gość upipuupuuup

Gość to syndrom kota...

Gość ja probowalam
wstawacwczesniej..ale co z tego jak zasypialm pod wieczor przy ksiazce

Gość Justyna Pochanke
Gosia to ty? :D:D:D:D

cyt. śpiąca Jak w temacie. Gdybym nie miała obowiązków, to mogłabym nie wychodzic z łóżka i bez przerwy spać. Mimo tego że śpię ok 10-11 godzin na dobę, nadal jestem śpiąca, zasypiam w autobusie. Cały czas ziewam. Robiłam niedawno badania (krew itp) - wszystko ok. Oprócz tej senności Propozycja: znajdź i postudiuj temat \"SAD\" na poniższej www. Odpisz e-malla czy trafiłem, adres na www

Gość kasia_21
powiem wam ze ja potrzebuje 11 godz snu czasem dochodzi do 12!!! poprpstu spie i spie jak klade sie przypuscmy o 23 nastepnego dnia wstaje 10,30 z zegarkiem w reku.tak lekki odchyl:)

Gość gość
Rano nie mogłam zwlec się z łóżka, najchętniej w ogóle z niego bym nie wychodziła. Odwlekałam ten moment w nieskończoność. Lubiłam za to noc i ten spokój jaki wtedy mialam. Kilka lat temu przeżyłam śmierć bliskiej osoby i od tego się zaczęło. Straciłam jedyne wsparcie jakie miałam w życiu. Trafiłam z przypadku na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Pomogło. Te kilka sesji napełniły mnie energią. Teaz w końcu mam siłę do działania, pokonałam apatię i zaczęłam w siebie wierzyć.