Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realista

dlaczego kobiety uwazaja mezczyzn za glupkow ??

Polecane posty

Gość realista

mam tylko jedno pytanie... dlaczego wiekszosc, podkreslam: wiekszosc kobiet, uznaje mezczyzn za glupkow ?? niekiedy to sie nazywa "pantoflarstwem" bo akurat robimy wszystko dla swojej ukochanej... niekiedy "despotyzmem" bo pokazujemy, ze mamy wlasne zdanie... Kobiety i Dziewczyny !!! my, mezczyzni, mamy tez uczucia, i tez pragniemy bliskosci, zaufania, ciepla... dlaczego Wy, niestety w wiekszosci moich przypadkow, nie potraficie tego zauwazyc ?? od razu zaznacze, ze mam 192 cm, waze 95 kg, brunet, wlosy mam krotkie, bo tak lubie, ale do tego wielkie zapotrzebowanie na zrozumienie... na czulosc... nie tylko na to, ze skoro mam kase to leca na mnie jakies "Barbi"... Facet tez potrzebuje uczucia...

Gość tiaaaaas
a podaj jeszcze wymiary pena . długość , obwód , pojemnośc jednorazowego spustu....

Gość realista
wlasnie... trudno... to mam prosbe... nie myslcie tylko o sobie ale o tym facecie obok rowniez... bo ten facet tez ma uczucia, nie tylko Wy...

Gość tez glupi
dziwisz sie? spojrz na siebie: od prostego pytania, poprzez biadolenie przeszedles do autoreklamy ;)

Gość realista
tiaaaaas... chyba cos nie tak z odpowiedzia... nie ta "rubryka" :/

Gość tez glupi
ps. i to w jednym zdaniu :D

Gość realista
tez glupi, ja nie biadole... ubawilem sie, sorki, po prostu pytam...

Gość trele morele.........
kotku nikt was tak nie odbiera:) no moze poza wyjatkami;)

hmm, to widocznie trafiales na same suki, (moze nie nos sie z tym tak bardzo ze masz kase to nie bedą sie tak lepiły te blachary no nie wiem Ja Ci zycze wszystkeigo dobrego

Gość realista
tez glupi... ja akurat nie mam takich problemow... ale moi Prawdziwi Przyjaciele maja... dlatego poruszylem ten temat...

Gość realista
lolaaa akurat ja sie z moja kasa nie obnosze... powtarzam, ja nie mam takich problemow... jestem wolny i robie co chce, ale moi Przyjaciele maja... dlatego mowie o tym...

wlasnie... trudno... to mam prosbe... nie myslcie tylko o sobie ale o tym facecie obok rowniez... bo ten facet tez ma uczucia, nie tylko Wy... (wiemy ze faceci mają uczucia!!!!!!) wypraszam sobie!!!!!!!!!!!!! co Ty myslisz ze my kobiety takie ,,maszyny,, bez uczuc jestesmy?

Gość realista
lolaaa... napisalem wyraznie, ze wiekszosc kobiet tak mysli... nie, ze wszystkie...

Gość tez glupi
a ja tam wiem ze jestem glupi, hmm... nawet sie z tym pogodzilem. Zaewnie dlatego ze ktos tam, kiedys dawno powiedzial cos w tym sensie: "tylko czlowiek madry zastanawia sie nad swoja inteligencja" ;) Co do pytania to uwazam ze te statystyki odnosnie kobiet sa calkiem niewinne, porownujac je z z tym jak same sa postrzegane przez 99,99% mezczyzn (w naszym spoleczenstwie te 0.01% to oczywiscie pantoflarze i geje ;)). Nie wspominajac juz o stereotypie blondynki :)

spadam stąd, sorry poirytowales mnie tym ze tak myslisz o kobietach powodzenia w zyciu zycze pa

Gość realista
lolaaa... jezeli urazilem to przepraszam...

Gość realista
tez glupi... w sumie to masz pewien procent racji... ale nie posuwalbym sie do takich stwierdzen...

Gość tez glupi
to nie stwierdzenia tylko taki marny dowcip, w wykonaniu mojej wyjatkowo nieinteligentnej postaci, co zreszta nieudolnie probowalem zasugerowac tym oto znaczkiem -> ;)

Gość realista
tez glupi... chyba jestem za trzezwy zeby odbierac odpowiednio Twoje znaczki :P ;) pozdrawiam "brata" rozumiejacego co mam na mysli :)

Gość realista
i, jak widac, rozmawia dwoch mezczyzn... zostawie to bez komentarza...

Gość tez glupia
zeby nie bylo :P

Gość realista
tez glupia :P oki :P ;)

Gość realista
jak wspomnialem... kobiety sie nie odzywaja... pozdrawiam...

Gość do realisty
wierzę, że masz uczucia, a jestem dziewczyną,z którą rozmawialeś na forum minetka orgazm, w rzeczywistości jestem wrażliwa, rozumiem ludzi, którzy potrzebują miłości , każdy tego potrzebuje, przepraszam ciebie za moje głupie teksty, więcej tego nie zrobię

Gość do realisty
Pozdrawiam Cię

Gość do realisty
odezwij się , proszę cię, śmiałeś się ze mnie,powiedziałeś, że mnie odszukasz,mówiłeś, że mi nie darujesz, nie wiem czy żartowałeś czy mówiłeś poważnie, mnie nie jest do śmiechu, gdybyś mnie znał , zdziwiłbyś się...

Gość mężczyzni
wszyscy jesteśmy ludzmi, mężczyzni i kobiety mogą być głupi, mnie nie interesują pieniądze i dobry samochód,kocham góry i inne podróże, to są moje marzenia,nie lubię zadufanych w sobie przystojniaków, ale zdarzają się normalni ludzie, ja jestem zwykła, skromna, mam poczucie humoru, lubię dużo się śmiać, cieszę się drobiazgami, dla mnie najważniejsze jest tolerancja i życzliwość wobec ludzi, rodzice mnie tak wychowali, mam dużo przyjaciół, życie jest piękne

Gość ja i on

Gość Och realisto
Co ja narobiłam.