Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podklad marzenie---

Mam duzo pryszczy.jaki podklad? ma kryc-do 35zl!

Polecane posty

Gość podklad marzenie---

ma kryc,nie zytkac porow !pomozcie!

Gość gfggg
lirene citty matt

Gość magdamagdamagda
idz do apteki i kup cos z la rosche posay podlad dobrze kryje i nie ma efektu maski, film fin sie nazywa

Gość gfggg
no ale zes jej poradziła miało byc do 35 zł a nie do 64

Gość Milena_87
kup sobie brevoxyl!!! i stouj gruba warstwe na noc ,potem w dzien nawilz twazr a tym brevyxolem posmaruj tylko pryszcze ,zeby dalej sie goily! -mialam problemy z cera a teraz jest ona o niebo lepsza

Gość ale ja pytalam o fluid
a nie os rodek na syfy. breovxyl juz mam ,pomaga ale i tam wysypy niekiedy. na la roche nie mym tyle kasy. a od lirene mam wysypy. znacie anti shine z manhattanu? albo te fluidy z synergen marki rossmann?

Gość Milena_87
podobno max factora lasting preformance jest dobze kryjacy

Gość Nooo taaaaak
Inglot i kosztuje wlasnie jakies 30-35zl.

tez miałam taki problem jak ty i wybrałam sie do solarium wysuszyło mi troche cerę używam też fluidu z firmy joko miodowy naprawde polecam;)

ta grubą warstwa apóxniej skóra mi złaziła płatami wiesz co ja ci radze codziennie smaruj twarz moczem porannym i kup sobie brevoxyl i nakładaj punktowo zrob sobie peeling z kawy ubij jedno białko dodaj kawy zmieszaj nałóż na twarz zrób sobie maseczke z mąki zmieszaj wode z mąka tak zeby była w miare zadkie ale zeby dało sie nałozyc na twarz i nie skapywało odczekaj 5 min i zetrzyj a ten piling jak wyschnie to pomocz reke woda i masyj ta kawe na twarzy i nieuzywaj toników ani innych garnierów dziadostw kup sonbiemydełko bambino i myj nim twarz i oliwke hipp i smarój nia twarz a co do podkładu to dołóz kilkanasciw złotych wiecej i badz naprawde zadowolona proponuje podkład MF lasting performance kosztuje ok 50 złotych swietnie kryje matujedługo sie utrzymuje polecam :)

Gość ale ja nie mam no niego
dostepu! mieszkam niemczech i tu go nie ma w rossmannie!! sa inne z max factora ale nie ma lastinga!!

excipial niecałe 30zł są tylko 2 odcienie jasny i ciemny bardzo dobry do cery tłustej trądzikowej ale jeśli masz ją przesuszoną to nie polecam dermablend vichy ok 70zł a także dermacol ok 15zł

Gość dermacol zapycha pory vichy
za drogi! a excipial sie zle rozprowadza i nie pokrywa,cere sie swieci! pomocy!

Gość kj nvu4
do zlozycielki topicu! ty umiesz tylko marudzic i wybrzydzac -nikomu kto ci doradzal nawt nie podziekowalas ze sie stara ,mysli i wypisuje cos dla ciebie - wstretna maruda ,:(

Gość kj nvu4
do zlozycielki topicu! ty umiesz tylko marudzic i wybrzydzac -nikomu kto ci doradzal nawt nie podziekowalas ze sie stara ,mysli i wypisuje cos dla ciebie - wstretna maruda ,:(

Gość no bo jak cos znam to
pisze ze mi te fluidy nie pasuja to nnie moje wina. sorry

no to sory ale nie ma takiego podkładu do 35zł ,który nie zapycha, świetnie kryje i wogóle powoduje ,że będziesz miała idealną cere. pryszcze trzeba wyleczyć , a nie szukać jakiegoś cud-podkładu,

Gość ja lecze ale to nie
takie latwe jak myslisz. a na te drogie nie mam kasy.sorry ze ci problem stworzylam znasz moze ani shine a manhattanu?ten z cynkiem?

wyobraż sobie ,że zdaje sobie z tego sprawę, bo sama mam trądzik, ale wiem również ,że nie ma kosmetyków idealnych a jeśli już to lepsze są właśnie te droższe- dermokosmetyki sory nie chciałam na Ciebie najeżdzać , musimy się wspierac my trądzikowcy , ale muszę prznać ze lekko mnie zdenerwowałaś

Gość bo ja zarza ide do miasta
i mam nadziej ze ktos mnie tu oswieci i znajdzie jakis cud zeby mi w koncu zakryl te cholerne pryszcze ale nie spowodowla szkod. ale na vichy nie mam kasy.( tak do 35 zl moge sobie kupic.wiem ze cudow nie ma za ta kase a moze lepiej kupie jakis porzadny korektor. ale jak bladosc mojej skory zakryje? nie wiesz czy te z manhattanu z cynikem sa dobre? ten anti shine podklad? znasz ja moze? buzka!

Gość blond666
aa rozswietlający

Gość gosieenkkkka
podkład może tylko pogorszyc sytuacje.lepiej do dermatologa,kosmetyczki,dobre odzywianie itd. a skora niech sobie oddycha,po co zatykac pory jakas mazią.