Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robicie

O której wstajecie i co robicie zazwyczej w sobote i niedziele???

Polecane posty

Gość co robicie

Gość JakoścPierwsza
o7.30 idę z psem , karmie ją piję kawę, czytam w łózku wyborczą, jak mam wolne prysznic

Gość wlasnie zlazłam z wyrka
zrobie sobie kawe z duuza iloscią smietanki cremony mniam mniam posiedze przed kompem chwile potem posprzatam troche a potm juz tylko nic nierobienie :) no moze sie poucze bo sesja na karku :P

Gość wlasnie zlazłam z wyrka
a zapomniałam o higienie jak wypije kawe pujde sie okapać no i pranei trzeba zrobic:)

wstałam, wykąpałam się, zjadłam śniadanie .. teraz kawa i czekam na pewnego śpiocha aż się obudzi i wejdzie na gg:) a w ogóle powinnam pisać pracę mgr :|

Gość co robicie
ja sie tylko uczę nawet już spać i jeść nie mogę kolokwium za 2 dni :( uczę się już miesiąc i coraz mniej umiem :(

a ja wstaje jak sie obudze potem dluuugie sniadanie z kawka przy gazecie lub przy kompie potem kapiel i inne ablucje czasem posprzatam, albo pojde na zakupy popoludnie leniwe w domku albo wizyta u Babci wieczor - schemat dowolny

Gość eulalia lipecka
Musztardo i dasz im zimne kotlety na obiad? :O:P

Gość co robicie
nie mogę krócej

ja wstaje o 10 myje sie posprzatam troche miedzy czasie gotuje obiad kompa mam zawsze wlaczonego ..zjem obiad zapale i do pracy

Gość co robicie
tak anatomia

Gość co robicie
ja myślę że jest coraz gorzej

Gość wstaję koło
8 rano , kawka, papierosek i prysznic. To na poczatek dnia. Jak mąz ma akurat wolne to idzie z pieskiem na spacerek, jak nie -to ja. Jak sie już wyzbieram do kupy to idę na zakupy. Potem to juz tylko pranko i sprzątanie a tak po za tym wszystkim to słodkie lenistwo.j

Gość frfdfdfasd
Ja zawsze sprzątam w piątek żeby mieć wolny weekend, śpię, kąpiel, potem śniadanko , wiadomości, potem wychodzę potem wracam jakiś obiedzik, potem jedziemy na kawę i deser gdzieś do kawiarenki ewentualnie ze znajomymi albo ktoś przychodzi potem wieczór tv kolacja rozmowa czasem czytanie i spanie

no anatomia to był koszmarek :( a z czego to koło? nerwy czaszkowe i kończyna górna? a ja dopiero sobie wstałam wzięłam prysznic teraz kawka i komputer a potem znowu do nauki ... ech sesja :O

W sobotę wstaję o 8, myję się, maluję, ubieram i zmykam do pracy. Przychodzę koło 17. Sprzątam i przeważnie wychodzę gdzieś wieczorem. Niedziela pobódka też o 8, znów do pracy, wracam koło 17 i resztę wieczoru odpoczywam.

Gość co robicie
kolokwium z głowy i szyi a kończyna górna jest aż taka straszna???