Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRUCZOCZARNA

miał być ciemny brąz - WYSZŁY CZARNE!!!!!!!!!!!!!! P O M O C Y

Polecane posty

Gość KRUCZOCZARNA

wczoraj zafarbowałam włosy szamponem palette do 24 myć kolor ciemna czekolada , poniewaz chcialam troszke przyciemnic moj zrudzialy sprany juz brązik. kolor wyszedl mi KRUCZO CZARNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mogę sprac ten straszny kolor? może któras z was tez miala taki problem i moze mi powiedziec po iluy myciach kolor choc troche sie spral???? POMÓŻCIE MI !

Gość ewwka
ja farbuje paletą, z tym że farba. Kolor zawsze wychodzi ciemniejszy. Po kilku myciach jasnieje.

Gość yyyk... yyyk....
no przecięz wystarczy ze 3 razy umyś włosy i już beda jasniejsze.... szmpon przecież jest zmywalny

KRUCZOCZARNA ......... nic nie zmieniaj, zostaw taki kolor, jeżeli masz zielone oczy lub błękitne to już wyglądasz jak cud natury, tak 3maj :)

Gość Zostaw ten kolor
ja mialam podobną sytuacje ale farbowalam trwalą farbą wellaton, tez mial byc czekoladowy braz a wyszedl czarny. Na samym początku byl sztuczny, potem po kilku myciach coraz bardziej naturalny. Moj naturalny kolor to ciemny brąz i do tego koloru chce powrocic, po około miesiącu farba zmyla sie faktycznie do koloru czekoladowego i o dziwo taki kolor trzyma sie do tej pory ( farbowalam na początku sierpnia :) ). Dziwi mi to ze farba sie tak długo trzyma bo zawsze po góra 2 miesiacach kolor sie zmywal do jakiegos nieciekawego :/. A teraz super :). Mam juz duze odrosty ale trudno je zauwazyc bo kolor po farbowaniu jest prawie identyczny, teraz zapuszczam i chce miec całe włosy w naturalnym kolorze i wtedy koniec z farbowaniem :).

Gość CiekawskaTesciowa
no niestety to sie zdaza, ja mialam ciemny blond i wyszedl jakis ciemno brazowy;/ po kilku myciach napewno ci kolor wyblaknie

Gość moooooooo...oooo
umyj szamponem przeciwlupiezowym- wymywa kolor farby.

Gość Zostaw ten kolor
Aha chcialam jeszcze dodac ze niektore szampony niby zmywalne wcale sie nie zmywają. mama zafarbowala raz włosy na czarno szamponetką chyba Joanny i kolor sie nie zmył wogole, z czego akurat mama sie cieszyla :).

nie zmieniaj tego koloru!!!! faceci lubią brunetki,nie wiesz o tym??;)pozdrawiam

Gość KRUCZOCZARNA
dziekuje serdecznie za rady:) kolorek się zmywa.dziś rano myłam włoski i woda leciała zabarwiona taka ciemna co mnie barzdo ucieszyło. kolor niestety nadal jest taki bardzo ciemny i właśnie sztuczny i nie jest mi do twarzy w takim ciemnym kolorze wiec bede po prostu myła włoski i cierpliwie czekała aż kolor się spierze. mój mąż twierdzi ,że wyglądam ślicznie ale ja wiem,że jest inaczej:) pozdrawiam cieplutko:*****

Gość nie chcę nic mówić ale
palette do 24 myć potrafi w ogóle nie zmyć się z głowy. i z jaśnieniem też jest ciężko. i z zafarbowaniem tego... raz pofarbowałam się tycjanem rok temu i dalej konsekwentnie zafarbowuję to na rudo, a i tak od połowy mam bordowe włosy... znam mnósto osób, którym palette się nie zmyła... :|

Gość KRUCZOCZARNA
oj to mnie pocieszyłaś:) ja właśnie myłam 2 raz włoski i mi się kolor jak na razie spiera.powoli ale jednak. mam nadzieje ze zlezie jednak szybko już nawet nie musi na jakiś piękny brąz zejść. byle by tylko się pozbyć tego czarnego okropnego czehoś na głowie. jestem podłamana . nie wiedziałam ,że zmianakolory\u włosów może tak negatywnie wpłynąc na postrzeganie samej siebie. moaja samoocena spadla drastycznie. nie czuje sie sobą :(

hej,doskonale cie rozumiem....ja mam naturalne brazowe wlosy i fryzjerka podczas balajagu za bardzo je rozjasnila wiec chcialam je przyciemnic i nalozylam szampon palette nr 221 BRAZ i tam gdzie trzymalam 15 min wyszedl kolor super\\,bardzo podobny do naturalnego ale na jedno grube pasemko nalozylam wczesniej i w sumie tam byl szmapon ponad 20 mini tez wyszly czarne w tym miejscu i to bylo jakies 3-4 miesiace temu i do tej pory niewiele sie zsmyl ten kolor a glowe myje co 2 dni. Ale skoro twoj sie zmywa to moze idzie w dobra strone,pozdrawiam:-)

Gość KRUCZOCZARNA
MAM NADZIEJĘ. woda niby ciemna ,szampoon tez ,na włosach widze już brązowe reflexy pewnie po tej starej farbie ,ale do brązu tym kudłom jeszcze duuuuuuuuuuzo brakuje. pomyślerć ,że jeszcze miesiąc temu byłam platynową blondynką;/ ehhhhhhh z tym ulepszaniem siebie to czasami sie wychodzi strasznie

Gość gość
head&shoulders szybko spiera kolor !