Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski_

Pytanie - jaka figure ma ta dziewczyna, jakbyscie to określili?

Polecane posty

Gość ciekawski_

Fantastyczna figura - chciałbym wiedzieć jak wy to widzicie. Szczególnie kobiety. Chciałbym znaleźć taką dziewczynę, załóżmy, że szukam wg wymiarów to czego mam szukać? Szczupła na pewno nie jest. Przepraszam, że niektóre są takie ostentacyjne, dlatego w "życie erotyczne". Plik umieściłem na dwóch serwerach http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/941dbbef4223f24f.html http://img77.imageshack.us/my.php?image=jee2ch0.jpg

Gość ciekawski_
Miałem nadzieję, że napiszecie, że ona ma tyle i tyle np. wagi, wzrostu, nie chodzi mi tutaj o piersi, tylko o całe ciało, o budowę.

Gość ciekawski_
jakie trojany idioto? FOTOSIK zawirusowany?

Gość ciekawski_
to weź lekarstwa. Nikt na oko nawet nie powie czego mam szukać? Lekka nadwaga? Ale ciało pierwsza klasa, 10000x lepsze niż te wieszaki! Takie krągłości są najlepsze :)

Gość Troche zle zrobiłes
przeciez tam nie widac figury,tylko wszystkie dziury:O:O

Gość ciekawski_
na niektorych widac przeciez wiekszosc ciala

Gość Troche zle zrobiłes
Powiem szczerze,fotki od tyłu .............koszmar,mała dupinka i te wiszace wary :O:O:OPiersi wisza niemiłosiernie i prawie zero wciacia w tali.....

Gość ciekawski_
Mała dupinka? Myślałem, że właśnie zaleje mnie odzew w stylu "ale dupa" czy coś takiego. Jakie wiszące ware - cudowna cipeczka. A piersi to pomijam bo rzeczywiście wiszą, ale mogą być ;)

Gość Troche zle zrobiłes
takie moje zdanie,pewnie sam bys swoje zmienił,gdybys moja kobietke zobaczył.......................cudo natury prawdziwe,ale nie do pokazywania zbokom na forum:classic_cool:

Gość natalia23
babeczka jest szczupła i ma piękne, duże NATURALNE piersi....logiczne że tak duże piersi nie będą sterczeć jak silikonowe. :)

Gość ciekawski_
Ja wolę takie krąglejsze. Zbokiem nie jestem, interesują mnie kobiety i tyle.

Gość ciekawski_
Ale zostawcie te piersi w spokoju - ta pupa! taka idealnie krągła i uda i całe to wszystko dookoła :P

Gość Troche zle zrobiłes
i po zatym,ze jak suczysko jakies pokazuje swoje ochydne fotki na necie,to faktycznie laska jest cool.....................bo zwymiotuje zaraz

Gość ciekawski_
Ty jakiś upośledzony jesteś, prawda? Gdzie ja pisałem, że lubię ku.rwy co sie pokazuja na necie?? Podoba mi sie tylko takie ciało i chce mieć taką żonę. Nie odzywaj sie już do mnie.

Gość Troche zle zrobiłes
To zamiast slinic sie na necie nad zdjeciem jakiejs k....y wyjdz na ulice z metrem i mierz laski.facet ,wyglad nie jest najwazniejszy.mam kumpli,których laski odbiegaja od "norm" a dla nich sa najpiekniejsze.To jest miłosc,kocha sie za cos a nie za wyglad pacanie.

Gość ciekawski_
moze ja nie potrafie kochac i co glupio ci?