Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr

łabędzicoo chce się umowic, tylko Twoje

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr

nekanie mnie onieśmiela

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
a to, ze ciagle piszesz.wszedzie mnie widzisz, ją obrażasz. to jest męczące

a to, ze ciagle piszesz. - bo nie ma miedzy nami rozmów:) dlatego wszedzie mnie widzisz - nie wszedzie;) ją obrażasz. -? I oto się rozchodzi. że tak jak wcześniej tak i widzę teraz bierzesz ją w obronę. Jej słowa ważniejsze niż moje, chociaż jak juz ci to pokazałam pisząc tu, ona wiele nakłamała, oczerniała meża itp. A ty dalej uwierzony, dalej masz ją na piedestale... I dalej z nią piszesz? Dalej sam zagadujesz na gg, umawiasz się na piwo/ to jest męczące - a dla mnie to jest bardzo raniące, jak ją wynosisz pod niebiosa a mnie traktujesz .. nie powiem już jak. Ona jest ważna, jej słowa, ona ma rację. Nie ważne co ja czuje, że mnie to boli-- jej ten fałsz, zagrywki Nie obrażam ja, prawda nie obraza. Pamiętaj

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
gdzie oczerniala meza?nie oczerniala. czula sie i czuje samotna. ale myslisz, ze ona Tobie chce na zlosc zrobic? przeciez nic miedzy nami nie ma, a ty ja traktujesz jak zlo. nie znasz jej, moe przynajmniej postaraj sie zrozumiec? nie ma miedzy nami rozmow, bo tak jak pisalem, jak wyzbedziesz sie zlosci, wtedy bedzie dialog.

Gość tego nie wie nikt

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
i skad wiesz, ze na gg z nia pisze|? nie mozesz tego wiedziec

oczerniała o gwałty bajki to ona umie robić:) Czuje się samotna? tak się tym przejąłeś? a ja? Ja też czuje się samotna Mnie nie chcesz nawet zrozumieć... A ona to dobra wyrachowana baba. Umie manipulować łzami, sexem, dziecmi, a ty się dajesz... ona pozwala ci się spotkac to sie spotykasz, nie pozwala to nie robisz tego. Umiesz jej powiedziec swoje zdanie? czemu dajesz się jej tak kierować? Jest samotna i co? I ma z tego względu prawo ciągle dzownić i pisac do Ciebie, spotykac sie? związek to nie 3:) I ona robi na złość, bo wie, że ona na moim miejscu nie pozwoliłaby by jakaś tam kobieta tak robiła, jak ona teraz i niegdyś robiła. Zawiść ma, ale ona. Inaczej nie poleciałaby do wróżki i nie knuła przeciw mnie, nawet lalki z wosku robiła. To normalne? tak sie robi z zawiści, ze ktos ma cos, co ja nie mam. A nie z satmotnosci. Za bardzo ją tłumaczysz. Jak widać przekabaciła cię na swoją stronę - ciagle jej bronisz. Nie widzisz, że była przeciw mnie? Lalki z wosku, osądzanie, że gram, rady, które buyły takim radami, abys ze mną nie był itp. Nie widzisz tego? A czemu ona nie nęka tak Vitkora? Tylko sie ciebie uczepiła? Czemu jego na piwo nie wyciąga albo innego kochanka np z Londynu? Nie widzisz, że ona gra i szkodzi nam?

Boli mnie jak ją bronisz I co ważne wiesz , że poleciała do wróżlki, lalkę z wosku zrobiła aby mi magią szkodzić.. MI... ale co ja tam dla Ciebie znaczę. Nic. skoro po tym wszytskim ją w obronę bierzesz...

i nie rzoumiem, czemu wysyłałeś do mnie serduszka a potem w wywiadzie słodziłeś jej, skoro lkazdy wie, ze byliscie ze soba dla sexu, ona dodatkowo dla kasy. Nie miała pracy i chciała aby ktos ją utrzymywał. Zabolało mnie jak miałes ja na koszulce -- ok dziecko, ale ją? Po co to robiłes? Nie miałes jej przy sobie jak dziecko miało miesiac, to po co robiłes takie cos, jak zabiegałes o kobiete nowa, a tu sobie ex paniene na noc załozyłes na koszulce. Zabolało mnie jak mowiłes o niej cenna, nietypowa, a oboje wiemy ze to mazgaj i manipulantka. Umie obroci kota ogonem. jets sama bo moze ludzie umieja poznac od razu co to za jedna. Ze fałszywa. Mowisz do mnie - bedzie dialog jak nie bedzie złosci ja nie mam złosci, mam żal... Jak bys kochał tez by cie zabolało jakby ukochana osoba ubrała sobie ex na koszulce, chociaz nie kochała go nigdy. dziwne to, po co to robiła. Jakby wysławiała ex ze cenna Moze mnie zrozumiesz? zemu mnie zabolało? Bo jak narazie to jestes cały czas pochłoniety jej zyciem jej samotnoscia i rozumieniem jej. Ale nie starasz sie zrozumiec mnie. Jak ja bym była facetem i dowiedziałąbym sie ze jakas tam paniena na noc, robiła lalki z wosku i działała swiadomie i celowo żle na rzecz osoby którą kocham, na której mi zalezy. Nie brałabym jej pod obronę, tylko rzekła jej prawdę w oczy. I nie odzywałabym sie do niej. I co wazne nie obchodziłaby mnie jej samotnosc, sprawy, kareira, co ona robi. tylko ukochana osoba No własnie... musisz sobie odpowiedziec na pytanie na kim ci zalezy, kogo kochasz

odpisz własnie te sprawy są miedzy nami, brak dialogu odpisz Nie chcę znów płakać, znów leczyc rany serca, bo ja kocham i oddana sercem , cała sobą, a jak widzę wy oboje jestescie za sobą bronisz ją, nie widzisz, ze ona działa z zawisci, ty tłumaczysz ja samotnscią.. zadziwiające... a kiedy sam napisałeś do niej na gg\" kareira się rozwija\" kiedy to było? Po tym jak prosiłam i mowiłam jak zraniła mnie ta kobieta - lalki z wosku, rady przeciw mnie, itp- jak starała sie za plecami wyrzadzic mi krzywde magią z zawisci, dzowniła do mnie - skad miała numer? od ciebie? a wiec mowilicie o mnie z nią/ Nazwała sie moim imieniem w filmie. A co to było? Miało mnie to dodatkowo zranic? takie podsmiechujki na moj temat?

Gość a o co dokładnie
chodzi?????

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
poczekaj chwile.mialem robote.musze przeczytac wszystko

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
wlasnie chodzi o to, ze chce zrozumiec, dlatego napisz mi, dlaczego tak ja oczerniasz. to, co miedzy mna a nia to nasza sprawa, a nie Twoja. tak samo jak Ty i ja. ona sie do tego nie wtraca. ona nie manipuluje mna. ma meza, dzieci, i czasem pisze o sobie i swoich problemach.nikim nie manipuluje., myslisz ze gdy jestem z nia, to rozmawiamy o tobie?mylisz sie. ona nie porusza twoich tematow. czemu ma nekac Viktora? ona nie ma kochankow w londynie. mylisz sie. a mnie tez nie neka. to przyjazn. co ty gadasz o wrozce? przeciez ona zadsne lalki z wosku nie robila. kto ci tych glupot naopowiadal? wysylalem serduszka, bo Cie lubilem. dlaczego piszesz, ze tylko dla seksu bylismy ze soba? a to, ze mialem jej na koszulce, to przypadek byl. nie chcialem nikomu przykrosci robic. i ona nie byla ze mna tylko dla pienied\zy nie jest manipulantka. gdybys probowala ja zrozumiec. ale ty nie chesz, bo zakladasz, ze ona chce ciebie pdsunac ode mnie, a to nieprawda. poza tym przeciez nie jestem juz z nia, wiec nie wiem o co ci chodzi nie zalezy mi na niej jako na swojej kobiecie. to znajoma. a na Tobie? jezlie napisze ze mi zalezy, czy to cos zmieni? ty wszytsko burzysz swoja zazdroscia

A to, ze cenna i nietypowa? To juz celowe było Nie wiem, po co zakładzasz au public na koszulke kogos kogo nie kochałes, byliscie tylko na sex, ona dla korzysci, bo pracy nie miała, chciała kasę. Ciągle załatwiałs jej prace to rok pozniej chciała juz miec ciebie, aby nie marwtyic sie praca. Byliscie na sex bo tylko na 3 tygodnie. Zatem proszę cie jak ci na mnie zalezy:) nie zakładaj jej wiecej nigdzie. I nie mow cenna i nietypowa. ma problemy i znow chce abys jej prace załatwił? widzisz jaka cwana. Wie gdzie sie pomazgaic, aby cos zyskac. Jak ma problemy to niech pisze do Viktora, dłuzej z nimi była, studia jej opłacił, powinna mu byc wdzieczna a nie oczerniac go o gwałty. Za te lalki z wosku powinna od Ciebie w gebe dostac. jak mozna na ukochana osobe takie rzeczy robic. Jesli ona to juz przeszłosc. panieny na noc zawsze sa przeszłoscią:) zatem , powniewaz zaboało mnie to i jej wyczyny nie zycze sobie aby pisała do ciebie. Niech znajdzie sobie innego. ma wielu kochanków. Nie burze niczego, zadna zazdroscią. Mówię co mnie boli. To roznica. Skoro tak pięknie ją rozumiesz, to mnie powinien tym bardziej zrozumiec. Zatem od dzis koniec z Alką, nie ma prawa pisac i dzownic, ma w koncu sama nauczyc sie zyc. A nie wisiec na kims i niszczyc związek nasz:) Własnie ona starała sie burzyc związek. I takie słowa jak cenna i nietypowa, tez to burzą. Jesli mowisz, ze Ci zalezy, ze słałaes serduszka, to powiem Ci, ze bardzo mnie to ucieszyło:) Bo związek buduje sie z 2 osobami, a nie ze 3 ciagle wtyka swoj nos:) I jesli obojgu nam zalezy, to zacznijmy w koncu pelniej budowac związek:) Ale pamietaj, co mnie boli. Tzn juz wiesz jakie sprawy i zachowania mnie bola, jesli o tym wiesz i zrobisz to znow znak, ze swiadomie robisz mi na złość. Zrozum mnie. To co czuje, ze jestesm sama. A Ty spotykasz sie z nią, zamiast ze mną. Tobie tez by było przykro jakby Twoja ukochana spotykała sie z exem bo mu smutno - kazdy pretekst do spotkan jets dobry. Niz z tobą itp Mam nadzieje, ze Alka więcej nie wtraci sie do naszej Miłosci i związku. :):)

nie zalezy mi na niej jako na swojej kobiecie. to znajoma. = wiec tak ją traktuj. Przyjazn to a duzo słowo. Z jej łaszywoscia to niemozliwe, bedzie dalej juszyc:) a na Tobie? jezlie napisze ze mi zalezy, czy to cos zmieni? - Tak. Bo mnie tez zalezy. A jesli obojgu nam zalezy to my sie liczymy, a nie inne osoby, jakies byłe kochanki. Rozumiesz mnie, prawda:) no własnie jak sie kocha to sie kocha całaym soba, nie rodziela się na drobne:) Alka musi znalezc sobie inne go faceta do manipulacji:) Jej fochy i gadanie wszytsko burzy.

Gość do was
ludzie ile wy macie lat, ze swoje sprawy zalatwiacie na kafeterii....??? Chyba dziecmi jestescie!Paranoja

Gość smutna Abigail
Nie dziwie się ze tu Skoro Alka sobie "czasem" pisuje co ja boli, spotyka sie nim, a Ona nie ma mozliwosci, bo ALka ma pierwszenstwo...

Gość do was
wiesz jak cos ja boli to idzie do tego goscia i mowi mu o tym a nie porusza takie rzeczy na forum. To dziecinne!

Gość spałam z wrrrrrrrr

Gość ja tez spałem
bujać sie stąd!!!

Gość smutna Abigail
A ten gosciu nie wie, ze jak sie kocha to sie nie robi komus przykrosci? np nazywajac ex paniene cenna, nietypową itp A czemu publicznie ma byc fałsz podany? niech ludzie wiedza jaka prawda.

Gość smutna Abigail
spać a manipulowac wrrr byz z nim dla kasy, łapać na ciąże to jedno Agnieszka była jego narzeczoną 9 mies to ona ma prawo mowic jaki on jets bo ona go zna, a nie Alka co była z nim dla kasy i to 3 tygodnie w lutym a potem nie brała tabsow bo on ciagle pisał o zanecie.

Gość do was
hehhee labedzica podszywa sie pod smutna Abigail Zenda !!!!!

Gość smutna Abigail
nie podszywam się!!!! jesli dla niego Ona jest wazna On mi krzyczy ze ja ją oczerniam jak wie, ze mowie prawde to nik łabedzicaa nie ma znaczenia... był dla niego, łabedzie sa wierne... jak kochaja to całe soba i jedna osobe... A ciekawe czy jak ALka mowila : ona gra, przestan ona gra nie kocha cie czemu on nie rzekl; nie znasz jej, staraj sie ja zrozumiec, a nie ja oczerniasz... albo jak mowila: ona leci na kase, nie ma pracy, jakby miala dzieci to by nie wybrzydzał a tak popatrz... on nic nie rzekł, nie stanl w mojej obronie, jak teraz to robi w obronie ALki, rozmawiajac ze mna zatem ja sama stanełam w swojej orbtonie i podałam mu; ze Alka tez cwana była nie poszła do pracy na kase, do fanbryki butow, nie ona czekała az ja w filmie wezma- dlatego zaczeła kumplowac sie znim, bajki o mezu gadac, aby on zalatwil jej prace za szybkie i łatwe pieniadze. Tez wybrzydzała, a praca byla!!! wredne babkso!!! jets wyrachowana!!!

Gość smutna Abigail
wustarczająco dużo, by przyznać że Alka jest wyrachowana i podła, że oczernia i daje rady, ale tylko na swoją korzysc wystarczająco duzo by dac Alce szlaban na pisanie, dzownienie, gadanie I wystarczająco duzo, by w koncu byc we 2, a nie w 3:)