Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek jacek

Mam pare pytań

Polecane posty

Tu na kafe prawie na kazdym topiku, kobiety najezdzają na facetów a faceci na kobiety. Nie chce bronic zadnej ze stron, bo obie są jednakowo winne. Jako, ze jestem facetem, który spotyka sie i zamierza sie spotykac nadal z kobietami, ma parę pytan tylko do kobiet : 1. dlaczego tak wiele z Was spotyka sie tylko z takimi, którzy mają duzo kasy lub po których widac ze są kasiasci ? 2. dlaczego tak wiele z was wiąze sie na dłuzej z takimi, a inni którzy mało zarabiają mało sa skazani na samotność ? 3. skoro dla was kasa sie nie liczy i czujecie sie obrazone takimi stwierdzeniami, to czemu imponuja wam samochody, mieszkania i drogie ciuchy ? 4. dlaczego prawie kazdy bogaty facet ma piekna partnerke ? 5. czy pracowity facet zarabiajacy np. 1000 - 1500 zł/miesiac jest dla was gorszą partia od tego co zarabia pare tysiecy / miesiac? 6. za ile randek w zyciu zapłaciłyscie ? 7. dlaczego to my faceci mamy wydawac na was kase od samego poczatku znajomosci a zwłaszcza wtedy ? 8.i dodatkowo to my kupujemy pierscionek zareczynowy, a zadna z was nie chce przeciez dostac błyskotki z bazaru za 20 zl. 9.dlaczego przystojny i wartosciowy ale biedny facet jest tylko na chwile ? 10.dlaczewo wam imponuje jak sie wam stawia drinki w pubie czy na imprezach ? 11.ilu facetom w zyciu powiedziałyscie nie bo mało zarabiał i dlaczego tego nie potraficietego powiedziec tym bogatym? Wierze ze znajdą sie kobiety, które wyczerpujaco odpowiedza na te pytania. Tylko nie wciskajcie mi bzdur takich jak : 1. my tak na to patrzymy,bo podswiadomie szukamy bezpieczenstwa dla naszego potomstwa. 2. wy lecicie na wyglad to my na kase - jak facet leci na fajny tyłek to kobieta niech leci na umiesnione ramiona itp. za zwiazek dwojga ludzi odpowiadaja dwie osoby, takze materialnie ! mozna spotykac sie z kims kto duzo zarabia, to oczywiste - przeciez taki ktos moze byc tak samo dobrym człowiekiem jak ten biedny. Jednak spotykac sie z kims takim bo jest fajny a spotykac sie BO MA KASE to wielka róznica, a kobieta która spotyka sie z kims bo ten ktoś MA KASE jest zwykła dziwką, bo to własnie dziwkom płaci sie ta towarzystwo. Jak taka chce kasy to niech znajdzie sponsoira albo zostanie dziwka - na jedno wychodzi Licze ze wiele z was odpowie mi wyczerpujaco i SZCZERZE a wtedy moze wielu facetów bedzie miało o was lepsze zdanie i nie bedzie was obrazało, o co i tu, na kafe macie wiele pretensji Jezeli macie do mnie p[ytania, odpowiem chetnie, ale dopiero wtedy gdy wy odpowiecie na moje. pozdrawiam!

Gość Wroc do prehistori
a sie dowiesz dlaczego?

Gość Sorki ale nie moge
odpowiedziec na te pytania powniewaz są ułozone tak jakbysmy siedzialy w jednym kólku i po wspólnej dyskusji udzielały odpowiedzi w imieniu wszytskich kobiet... Ja nie czuje sie odpowiedzialna za wszystkie kobiety, nie mam pojecia jak wszytskie kobiety razem i poszczególnie mysla, czuja i czym sie kierują.

1. Dbamy o swoja przyszlosc :) 2.Patrz wyzej 3.Kasa sie liczy. Samochody , drogie mieszkania zdecydowanie nam imponuja. 4.Bo jest bogaty????? 5.Nie 6.Bylo troche. 7.Raczej tylko wtedy. Jak jestesmy razem mamy kase wspolna. 8.A ty bys chcial? 9.Jak przystojny to na dluzej :P 10.Nie dotyczy 11.Moze 1.

Gość harrot
Mi taka sytuacja odpowiada. Nie jestem zabojczo przystojnym facetem i od mlodych lat wiedzialem ,ze by zdobyc ladna kobiete musze do czegos dojsc.Ciezka praca doszedlem do majatku i mam rowniez ladna zone.Czy to nie jest bardziej sprawiedliwe?Zaczni j facet ad soba pracowac ,a nie uzalac sie jak baba.

kobiety nie chcą odpoiwadac na te pytania bo to za bardzo odsłania to kim naprawde są i jaimi kryterami sie kierują przy wyborze faceta :-O

Dlaczego faceci chcą mieć piękne partnerki? :P Sam jesteś nie lepszy, w dodatku... ech, nie powiem co. 4. dlaczego prawie kazdy bogaty facet ma piekna partnerke ?

Gość bo to my znosimy
ból rodzenia

1.Malo zarabiam:o a zyc z czegos trzeba;) 2.Jestem troskliwa,ludziom trzeba pomagac w zyciu;) 3.Nie czuje sie obrazona:o 4.Takie zycie:p. 5.Gorszy nie ale mniej przedsiebiorczy;) 6.Nigdy nie place:) 7.Takie sa prawa natury:p 8.A co chcesz nosic pierscionek zareczynowy:classic_cool: 9.:o 10.Tez mi powod do zaimpowania:o 11.Nigdy:p-malo zarabiajacemu Jak mozna powiedziec bogatemu ze malo zarabia:o

Gość taka jedna jaaa
po prostu bogaty facet to zaradny facet a ja lubie ambitnych no i sam sobie odpowiedziales, ze wy wolicie ladne a my bogatych no i fakt, potomstwu w razie czego tez trzeba byt zapewnic, ja haruje jak wol no i w miare dobrze zarabiam wiec oczekuje tego samego od faceta

Gość gość
1.nie dotyczy2. nie dotyczy3. nic z tych rzeczy, lubie chleb ze smalcem :classic_cool:4. bo mial pecha i przyczepila sie do niego taka larwa z punktu 1-2-3.5. nie6. za jakies 70%7.wydawac kase na kwiatki i czekoladki, bo to mile, nic innego nie musisz kupowac. To chyba niezbyt duzy wydatek?8.Ja bym z checia kupila mojemu pierscionek zareczynowy, nawet za 1000 zl, ale wiem ze on go nie przyjmie.9.nie dotyczy10 nie imponuje, tylko glupio zeby kobita sama sobie kupowala alkohol, co innego sok, cole, czy zarcie....11.0To bylo 100% szczere.🖐️