Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczka

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość zabeczka

hm... moj pierwszy raz wygladal tak ... zaczelismy sie calowac zaczelam robic mu loda potem przeszlismy na 69 (wczesniej tez tak sie piescilismy) po tym po jakis 2 godzinach powedzialam mu ze chce to znim zrobic (niestety rodzice byli w domu) on zalozyl prezerwatywe i slytal sie czy napewno tego chce(jestem dziewica i mam 17 lat) ja powedzilam ze chce... zrobil mi minetke i zaczelismy to robic po jakims czasie uslyszelismy moich rodzicow ... szybko wstalismy i sie ubralismy a caly nasz pierwszy raz to 2 minuty !!! po tym mocno mnie przytulil i powedzial ze wszystko spierdolil ze przeprasza bo to byl moj pierwszy raz ze moglismy poczekac az zstaniemy SAMI no coz ... co o tym sadzicie ???? zdarza sie czasem tak przy pierwszym razie ze tak krutko ???

nie! powinien byc jakis nastroj- moje zdanie.. a poza tym jestes jeszcze bardzo mloda i zastanow sie czy jestes ew. na tyle dorosla zeby powniesc konsewkwencje ew. wpadki

Gość zabeczka
no moze faktycznie ... ale myslicie ze ten pierwszy raz az tak zle przebiegl ?

nie jest źle . szkoda ze troche malo w tym uczuc (taki wniosek mi sie nasunął z opisu - moge sie mylic)

Hmm ...Ja tam mialam podobnie trwal jakies 5 min :P Moj facet tez twierdzil ze nie wyszlo itp. do teraz tak mowi ale ja uwazam ze bylo dobrze bo bylo z nim i niepozwalam mu tak myslec;p

Gość zabeczka
no opis troszke surowy ... opisal go szybko i w skrucie ... najpierw sie przytulalismy calowalismy bylo bardzo milo ... tylko troszke krotko trwal stosunek ...

Gość zabeczka
taka jedna kobietka - u mnie jest tak samo ... tez niepozwalam mu myslec ze niewyszlo ... bylo wspanaiale bo to z nim i jestem takiego samego zdiania ;)

Gość zabeczka
ma 18 latek rok starszy bardzo go kocham i on mnie tez jestemz nim szczesliwa :)))

Gość 17 lat
a madra niczym przedszkolak ;)