Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudzielcowa

cięzkość i ból w podbrzuszu-co to może być

Polecane posty

witam, od 3 tygodni odczuwam ból w podbrzuszu,czuje taka dziwną ciężkość w podbrzuszu,tak jakby coś uroslo mi w brzuchu,mam takze parcie na pęcherz moczowy,do łazienki biegam częsciej niz zwykle...nie mam pojęcia co to może być,a jeśłi chodzi o miesiączkę to spoxniala mi sie 2 tyg,a kiedy juz sie pojawila tak mnie sparaliżowalo bolem że leżalam w lózku 3 dni.krwawienie tez nie bylo takie jak zwykle,tylko wydobywały sie czarne zakrzepy krwi-trwało to ok tygodnia,a po tym czasie przez okolo 2 /3 dni zacząła pojawiac sie ciagnąca brązowa wydzielina,potem zamienila sie w złotą,teraz jestem 2 tygodnie po miesiaczce,dzienw uplawy zniknely lecz pozostało uczucie ciezkości w podbrzuszu...czy ktorakolwiek z was miala coś takiego,boje sie ze to moze byc cos powaznego!!aha i w czasie stosunku takze odczuwalam bol!!! prosze pomozcie mi

Gość ciaza jak zwykle

dodam jeszcze że te wszystkie obiawy wystapily po braniu mocnego antyboityku na zapalenie zatok,a teraz biore jeszcze jeden wraz z innymi lekami,gdyby to byla ciaża nie utrzymala by sie przy takiej dawce lekow zagrazajacych ciazy

Gość szybko napisz mi co to za
antybiotyk

dzięki:) a jaka bakterie u Ciebie wykryli?

Gość ewqa2
Rudzielcowa koniecznie maszeruj z tym do gina, nie wiem co to moze byc ale nie wyglada z opisu ciekawie.

ja nie miałam i nie zamierzam mieć, a dlatego pytam, bo we wtorek dowiem się co to za bakteria zaatakowała moje zatoki;) napiszesz mi jaka bakterię u Ciebie wykryto? na pewno nie zgodzę się przyjmować tego antybiotyku, o którym napisałaś

no ja bralam ten antybiotyk 3 razy od wrzesnia i nic za kazdym razem bylo gorzej a teraz to juz nie wiem czy to ciaza czy zatoki taka jestem osłabiona od tych wszystkich lekow,anemii nie mam bo odebralam wyniki,wszystko na miejscu z krwią, a teraz biore jakiś na \"k\" ale nie wiem dokladnie jak sie nazywa,biore dopiero 2 dni i nie wiem czy cos pomaga narazie,moze za krotko

Gość Nie możemy Ci tu pomóc
Rudzielcowa szybko, biegiem w poniedzialek do gina!!!!! I to wal bez rejestracji, wygląda to źle ale nie martw się...Pozabieraj ulotki z leków które zażywałas i pokaż je gin.Trzymaj się.

to Ty nie wiesz co to za bakteria??? nie daj się tak w ciemno faszerować antybiotykami tylko koniecznie zażądaj aby pobrano Ci wymaz i określono co to za bakteria, a wtedy dopiero podejmij właściwe leczenie

Gość seppi
jelita cie bola po antybiotyka, masz zachwiana flore w jelicie albo grzybice.Uwierz ta ciezkosc to jelita, mialam to samo