Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz1983

Kobiety lubicie małe rozmiary penisa ?? i ile to dla was mało ??

Polecane posty

Prosze odpiszcie bo chcem być pewny co do wielkości jaki penis to dla was mało i ile kobiet lubi małe penisy :D z powarzaniem Łukasz

Gość myślicielka taka
Myślę, że masz z tym jakiś problem bo inaczej nie pakowałbyś swojego fiutka do tylu topików :(.

Gość musi być mocny jak stal
na końcu penisa musisz zawiesić wiadro z wodą i przejść się po starówce, pamiętaj żeby kropli wody nie wylać z wiadra :) :)

nie tylko pytam sie czy to jest dużo 14,5 cm obwodu i tyle :D i nie mam problemu tylko pytam się doświadczonych dziewczyn :D

potrafi dużo tak mi sie zdaje już go testowałem ale i jest super ja mam zresztą coś takiego że czerpie dużo przyjemności z zaspakajania dziewczyn a duzo facetów tylko aby odwalić swoje i koniec a ja nie uwielbiam robić dziewczynie dobrze bo umiem jakiś dar od BOGA:D

a więc jeżeli jest taki wspaniały to po co ten temat ? :P i wielu facetów ma taki dar od boga ... nie tylko Ty :P :D

Gość myślicielka taka
Niestety rozumku bozia poskąpiła :(

Gość tak_a_propos
no właśnie, a tak na poważnie, jakie są przeciętne rozmiary penisów, miałam tylko dwóch mężczyzn, mieli podobne "gabaryty", nie miałam orgazmu pochwowego (nici ze stymulaji punktu G), może mieli za małe członki, czy to ma jakieś powiązanie?

Gość myślicielka taka
no cóż, nie mieli tego daru od boga ,widocznie :)

Gość myślicielka taka
no ale dar od boga ma tylko autor topica :)

Gość etam
Mam 33 lata ale w przeciwieństwie do Panów jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się mierzyć jakiegokolwiek penisa (nie swojego oczywiście) bo i po kiego grzyba miałabym to robić. Wy faceci macie jekieś obsesje. Łukasz, pytasz o wymiary kobiety, a czy Tobie jakakolwiek partnerka przed akcją dokonywała pomiarów by ustalić czy warto dżinsy zdejmować ?! Rany chłopy, puknijcie się w te Wasze łby i zacznijcie myśleć !!!

raczej nie poskąpiła ludzie uważają mnie za mądrego kolesia a nieraz za bardzo bo dużo wiem i wiem jak to wykożytać wiecie co dzieczyny powiem serio szukam sobie dziewczyny a boje sie ze powiem mi ze mam za małego chociaż tak jeszcze nie miałem miałem 4 dzieczyny takie stałe związki i zadna tak nie mówiła ale była jedna taka co była nie zadowolona i nie chcem na taką trafić :D chociaż ona miała duzą pochwe bo są laski z małymi i z duzymi tak zwane słonice lub z opadniećiem pochwy :( i kobiety nie mają z tym problemu tylko faceci jak ci panna powie ze masz za małego to dół bo nie jestem chamski i nie powiem dla panny ze ma małe piersi chociaż małe są ładne i średnie i duze ale powiem jedno duze są fajne ale dla kobiet jest duza nie wygoda mieć takie piersi bóle kręgosłupa w lato się mogą odpażyć :( co wy na moją wypowiedz przepraszam ze się rozpisałem:D

Gość etam
Przeciętny facet ma coś około 15 cm na długość a jeśli ma więcej no to też dobrze ;-) Nie ważne ile, ważne co z tym robi.

Gość ruda3
ja bardzo lubie małe penisy ponieważ nie da sie o nie przypadkiem zahaczyć ,migdałków również nie zahaczą chyba że przypadkiem worek też sie załapie

Gość myślicielka taka
Chciałam to pozostawić bez komentarza, ale nie mogę! W związkach damsko-męskich są naprawdę ważniejsze sprawy niż długość penisa, czy rozmiar biustu. Jak trafisz na tę właściwą ,to przestaniesz mieć takie dylematy. A póki, co, mniej patrz w lustro, popracuj nad samooceną i nad ortografią.

lubie patrzeć w lustro bo mam na co bo ćwicze i rzeżbie ciało na siłowni i wiem ze są wazniejsze problemy w stosunkach damsko męskich ale to ejst forum o sexie to walnełem ten topik pozdro słonko:D

człowieczku z małym dyszlem i rozumkiem ......... żenada :(

Gość myślicielka taka
popieram przedmówcę :)

ej o co ci kurwa dziwko chodzi ze ty masz małe dotego sflaczałe piersi to mnie chuj to obchodzi idiotko jebana w dupe masz penie ponad czterdzieche stary kapciu i cipe rozlazłą to na chuj wchodzisz na forum takie pierniki powinne już spać:D

Gość nie martw sie
Łukaszku kiedyś znajdziesz tę ślepa i głuchą, kiedyś szczęscie sie do Ciebie usmiechnie i znowu wzejdzie słońce :P

Gość imma
myslę, że przegrałeś życie

ale się Lukasz1983 rozpisał namiętnie i z ogromną fantazją ...haha