Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz1983

Kobiety lubicie małe rozmiary penisa ?? i ile to dla was mało ??

Polecane posty

Gość myślicielka taka
Koziołek Matołek z małym i krzywym ptaszkiem :)

Gość musi być mocny jak stal
Łukaszek , mały kutasek , Łukaszek , mały kutasek , hahaha................:)

hahah spójż na swoją nie doskonałą cipke :d wiesz facet w prawie każdym wieku znajdzie sobie dziewczyny a ty będziesz pomarszczona i brzydka jak juz nie jesteś:Hhahahahhaahhaha

Gość oooo kursw
toooo jest ten od topiku o umiensionych facetach. za duzo pakujesz i lykasz i dlatego masz malego :D :P

Lukasz1983 poprawiłeś mnie humor przed snem ale dałeś ludziom popalić , :)

Gość myślicielka taka
ja nie pcham swojej cipki do kilku topiców naraz i nie proszę ludzi o ocenę.

Gość imma
buehehehe facet w kazdym wieku znajdzie sobie dziewczyne ? no popatrz, a ty nawet w tym wieku nie możesz sobie znaleźć :D czyli coś nie tak albo z toba, albo z Twoją teoryją :D ach, przepraszam. Przecież to nie zadna teoria a zaledwie na wpół świadomy przebłysk nadziei :D

Gość myślicielka taka
i nie zapomnij zmierzyć ptaszka przed zaśnięciem :) do jutra może zniknąć :(

hhhahahaha ok nie będe dziwczyny z wami rozmawiał ale dzieki za wszystko :D:D:D:D nie będe chamski żeby wam nie psuć chumoru:D

myslę, ze nie masz się o co martwić autorze masz całkiem okazałego fiutka, jest na tyle okazały, że w przypadkach wyjątkowych może nawet zrekompensować Twój brak rozumku :D

hmm oceniasz mnie a nawet nie znasz skąd wiesz że nie mam rozumu po kilku wypowiedziach ale gratuluje ci fantazja za fajne wypowiedzi na forum śledze twoje wypowiedzi i powiem ci ze są badzo sensowne :D na serio:D

Gość myślicielka taka
hahahahahahahahahahah ale się ubawiłam :)

Lukasz1983 Już sobie odpuść to pieprzenie głupot i nigdy nie pisz takich tekstów, robisz z siebie pośmiewisko człowieku, przeczytaj co nabazgrałeś : ludzie uważają mnie za mądrego kolesia a nieraz za bardzo bo dużo wiem i wiem jak to wykożytać wiecie co dzieczyny powiem serio szukam sobie dziewczyny

zawsze miałem problem ze składaniem zdań na pismie i mam dyslekcje ale nie od braku czytania bo duzo czytam niewiem do tej pory nie wyleczyłem ok dziewczyny przepraszam za wszystko jak was uraziłem a nawet zresztą przecież wy mnie nigdy nie zobaczyćie widzicie moje tylko literki kture w chaotycznym ciągu umieszczam na ekranie :D:D

Gość buheheheeeeee
idealista z marsa??

Gość wesoly gosc
siemka mam problem bo mi sie wydaje ze mam malego penisa a raczej tak jest nie miezylem go. jetem przy kosci moze to jest spowodowane tym co wy na to ???

Gość wesoly gosc
siemka mam problem bo mi sie wydaje ze mam malego penisa a raczej tak jest nie miezylem go. jetem przy kosci moze to jest spowodowane tym co wy na to ??? prosze o szczera wypowiedz!! moze mi doradzicie jakie sa sposoby na kochanie sie z malym penisiem{nie chodzi mi o te standardowe}

Z analizy wszechswiata, które przeprowadziło NASA dowiadujemy się iż jeżeli kobieta jest zakochana mając faceta, który podchodzi do niej kazdego dnia jakby to był ich pierwszy raz to, jej nie zalezy nawet na orgazmach. Poprostu bezzwgledu nawymiar (czasu ;)) pragnie jedynie zaspokojenia swojego mężczyznę. Jednakże: - my ludzie mamy inaczej poukładane w swoich płytkich móżgach, dalej nazywanymi niebezpiecznymi odpadami grupy 19 - przyswajamy się do czyjegoś oddania, nazywając dalej naiwnością - jesteśmy samolubni, nazywając dalej egoistami. Trafienie na idealną część płci odmiennej jest tak trudno jak trafić trójkę w lotto... dalej nazywając \"nie aż tak trudno\", ale i tak łapiemy co nam brudna rzeka naniesie. A to dalej nazywamy komleksem (chcąc się podobać idiotycznemu pomiarowi płytko rozumiejacych samych siebie współistnień) Kochajmy siebie!

Gość romek&sandra
Witam. Chcemy z partnerką urozmaicić nasze wieczory co mi stąd emilosc.pl zaproponujecie ??

Gość lysy
to jest besensu ja tam na swojego kutasa nienazekam

Gość Until the light takes me
Masz malego masz p********e zycie,Skonczmy juz z tymi p*****lami ze kobiety lubia male.ze maly ale wariat i tak dalej.10-12 cm to nie jest norma tylko mini penisek.Norma to jest 16-20 .Daje wam tu linka https://youtu.be/pH-BIVbMM5s .Warto obejrzec odnosnie malych penisow.A tak wogole to to posty ze kobiety lubia male i tak dalej wedlug mnie sa pisane przez mezczyzn ktorzy maja kompleks malego penisa.Pozdro

Gość gość
Lukaszu ty nowym Proustem jestes.... zero kropek

Gość gość
Tylko male siusiaki