Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość para malzenska

czekam na wasze opinie

Polecane posty

Gość para malzenska

czy mozna seksic sie z innymi bedac w zwiazku malzenskim. co o tym myslicie? zrobic chlopakowi lodzika a dziewczynie minetke. my sie na to godzimy nawzajem, ale chcemy posluchac opinii osob trzecich

jezeli sie godzicie to juz Wasza sprawa. ja na pewno bym sie nie zgodzila.

ojej... skoro sie godzicie to tak róbcie...byle w związku jest zgodnośc co do własnych upodobań..ale ja w swoim związku tego nie widze ze swojej strony jak i chłopaka... dla mnie to takie...hmm... po co zwiaze małżeński skro pociąga was ktoś inny??? hmm... choc z drugiej strony napiszecie, ze nie ma w tym nic złego skoro wam to nie przeszkadza, ze to pewnie chroni was przed rutyną, nie wkracza do was nuda i ze lubicie doświadczenia...cóż człowiek jest wolny

Gość para malzenska
dmieniam..ze pierdolimy sie z naszymi psami.....i rodzicami...a nasze odbyty przypominaja....rozprute balony...

Gość Damazy57
Myślę ze seks z inną para to bardzo ciekawe urozmaicenie. Trzeba tylko się odpowiednio dobrać a to już sztuka bardzo wielka.

Ja tam bym nie mial nic przeciwko. W sumie podniecajaca perspektywa, ze moja żone posuwa jakis facet... WARUNEK.. tylko sex. Zadnego zaangazowania uczuciowego

Gość ona123454
powaliło was,,a miłośc wierność? jeżeli robicie takie rzeczy to tylko świadczy o tym że nie dojrzeliscie do tego małrzenstwa.!!!! macie downa.jak mozna byc z kims a go zdradzać a ten ktos sie jeszcze na to zgadza by oartner byl mu nie wierny.. debile bez serca, którzy daja dupy wszedzie i wszystkim

Gość ironiczny rekord
wszystko mozna - jak sie ma intercyze

Gość alien956
do ona 123454-to ciebie powaliło.Skoro oboje na to się godzą i jeszcze na dodatek ich to rajcuje toprzecież nie jest to zdrada. Co innego gdyby robili to bez wiedzy i przyzwolenia partnera, a poza tym przecież to tylko seks a miłość swoją drogą

Gość sapkrzys
nie mógł bym żyć z myślą że ktoś posuwa moją żonę (dziewczyne jak kto woli) a ja nic z tego nie robię

Godzicie się nato, ale czy juz to robiliście z innymi? Pytacie, czy można. ... Nikt Wam tego nie zabroni, tylko jeżeli tego jeszcze nie robiliście, a dopiero macie zamiar, to zastanówcie się, czy to nie rozwali Waszego związku, czy nie dołaczą sie emocje, zazdrość, żal i inne uczucia, o których być może zapomnieliście ekscytując się perspektywą zaznania czegoś nowego. Przemyślcie, czy warto eksperymentować z innymi osobami.A może lepiej byłoby poeksperymentowac we dwoje, bez obcych?

Gość ona123454
do aliena 956-no to fajnie masz jak tak uwarzasz...jak tak robia to nie można tego nazwać związkiem.bo zwiazek dwojga ludzi składa sie z miłości wierności....itd. a oni zamiast brać ślub to sie powinni na autostrade wybrać tam im przynajmiej płacić bedą.niewyzyci seksualnie debile seks dla was jest wazniejszy od miłości...żeby sie godic na to aby partner robil minetke innej dziewczynie i na odwrót.po co to wogule robicie nie wystarczacie sobie na wzajem?prpoponuje orgie i lizanie cipek wszystkim dziwką. ona: -o kochanie zobacz menel siedzi pod sklepem..zaczekaj chwile zrobie mu loda.chyba sie nie obrazisz?? to całkiem normalne.lubie jak obcy facet spuszcza mi sie na moja morde on: -kochanie miał bym sie gniewać? no co ty. ja dziasiaj ide na dziwki,oczywiście z twoich ciężko zarobionych pieniedzy.no to powodzenia z tym lodzikiem. ona: -och dziekuje.fajnie wiedzieć ze mujmąż rucha inne laski,pochwale sie koleżanką, bvo w końcu mam czym

Jeżeli robicie to razem we własnej obecności(cyt. wspólnie i w porozumieniu...KK)wszystlko jest ok. moim zdaniem

Gość lelijeczka bielusieńka
Ech, te kropeczki... mmmmm.... co one w sobie takiego mają?:O:D

Gość ona123454
zal mi was... lepiej zamiast siedzieć na necie i zadawać bezsensowne pytania to sie nad soba zastanówcie bo jesteście żałośni...

Gość ona123454
ale mnie powaliło, jaka jestem żałosna przy tych wspaniałcyh opiniach innych ludzi. chyba jebnę se setkę i pierdolnę się spać

Gość ona123454
podszywaczu ale jestes zabawny no buhahaha.....:) myslisz ze fajny jestes ale tylko ci sie tak zdaje bo wcale nie błyszczysz,,,,ale rozumiem wyzywasz sie po tym jak twój ojciec napierdalał cie deska od sedesu za twoją nedzna twarz