Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asymetryczna

asymetryczne piersi

Polecane posty

Gość asymetryczna

Kochane Kobietki! Czy któraś ma ten sam problem co ja? Otóż mam bardzo asymetryczne piersi, prawa jest jędrna i ładnie zbudowana rozmiar C, za to lewa to totalna katastrofa! obwisła, z rozstępami o rozmiarze D! Nie wiem co mam robić:( jestem zrozpaczona. Nie stać mnie na operacje:( Boję się jakichkolwiek zbliżen z facetami na samą myśl o rozbieraniu robi mi się niedobrze. Obecnie mam 23 lata, jeszcze 4 lata temu moje piersi były idealnie równe, ale po zażywaniu tabletek hormonalnych straciły swoją formę i strasznie się zniekształciły. Proszę pomóżcie mi. Czekam na Wasze emaile. Pozdrawiam serdecznie

ja nie stosowalam nigdy zadnych tabletek, a tez mam nie rowne, nie wyglada to tak bardzo az brzydko ale to wyraznie widac, prawa jest wieksza od lewej, ciezko mam z doborem biustonosza, jedna miska za duza druga za mala;/ najgorzej jak biegam to mi ta prawa z biustonosza wyskakuje hehe to sie wydaje smieszne ale jest strasznie denerwujace , ta mnie jsza jest b a ta wieksza tak raczej pod c, dodam ze mam normalna wage i wszystko niby ok one sie juz chyba nigdy nie wyrownaja:(

Gość zaraz wybuchne
Dominika ja mam tak samo :( prawa duze C,lewa B i prawa wyskakuje. Na obu sa rozstepy :(

Gość zaraz wybuchne
ehhh probuje ja troszke ujedrnic: wiem ze to smiesnie zabrzmi ale powiem: wiec skacze na skakance bez stanika :D pomaga ;). I na rozstepy stosuje taką galaretke nie wiem jakiej firmy chyba Eveline i ujedrniajacy balsam Dove.

jezuniu... skakanie na skakance bez stanika!? a to skad taki pomysl? nigdy sie nie spotkalam z czyms takim, wrecz przeciwnie wydawalo mi sie ze to ich stan pogorszy, naprawde pomaga?????? aco do kremow to ja stosuje normalne pielegnacyjne na szczescie nie mam rozstepow, normalne kremy ujedrniajace mam jak do calego ciala

Gość zaraz wybuchne
pomaga,moje były obwisłe ale po ok miesiącu skakania,podniosły się troszkę :) wiec jestem zadowolona. Mozna tez w luznym topie cwiczyc :D

a to nie boli??? ja normalnie jak skacze to mnie bola, a czasie okresu to juz dotknac ich nie mozna takie obolale sa, troche sie obawiam takiej \"kuracji\"

Gość zaraz wybuchne
no ja nie skacze tak stasznie gwałtownie wiec mnie nie bola,mozna powiedziec ze tak delikatnie podskakuja. podejrzewam,ze gdybym tak strasznie wysoko skakała to bym chyba padła :-o

Gość asymetryczna
Cześć Dziweczyny! widzę, że nie jestem sama, że też borykacie się z takim samym problemem:( Jest to mój największy kompleks, który odbiera mi radość życia. Mam pytanko do Was, jakie stosujecie kosmetyki do pielęgnacji biustu? Ja się zastanawiałam, czy kupić sobie kremy: jeden wyszczuplający, a drugi powiększający piersi, jedną będę smarować wyszczyplającym, a drugim powiększającym. Powiecie, że to śmieszne...Wiem, sama w to nie wierzę, ale ktoś powiedział, że pozytywne myślenie drogą do sukcesu, jestem już tak zdesperowana, ze zaczynam wierzyć niby w te cudowne kosmetyki. A może znacie jakieś ćwiczenia, które pomogłyby w jakiś sposób ujędrnić piersi? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam gorąco:)

moze warto udac sie na silownie, ja ostatnio bylam i instruktor pokazal mi jakie cwieczenia beda dobre, nie tylko na klatke piersiowa ale takze na reszte ciala, a w domu, jest takie cwiczenie to chyba jakies z jogi( nie wiem doklanie nie cwicze jogi na codzien) ale to takie ze ramiona wzdłuz ciala i rece sie sklada, i sie dociska wtedy piersi sie unosza, trzeba cwiczyc regualnie i wtedy beda efekty piersi staja sie jedrniejsze i wyzej osadzone :)

Gość coxiiiieee
Kobietki! Czy któraś z Was stosuje jakieś kremy powiększające biust? Proszę poleccie mi któryś, czekam na Wasze opinie na temat tych kosmetyków;)

Gość coxiiiieee
A czy na forum jest jakiś mężczyzna, którego dziewczyna ma asymetryczne piersi? Proszę napiszcie czy ciężko było Wam zaakceptować taką dziewczynę. Wiem, że Wy faceci jesteście wzrokowcami i na pierwszym miejscu stawiacie na wygląd, a nie na osobowość, mam nadzieje, że się mylę, więc proszę odnieście się uczciwie do tej wypowiedzi.

Gość coxiiiieee
Proszę o recepty jak poprawić stan biustu

Gość turbokobietka
ja mam lewa wieksza i czasami jest to problem jak zaczynam o tym myslec ale czasem jestem tak zajeta ze nie mam czasu o tym myslec . pracuje mam faceta ktory pewnie zdaje sobie sprawe ale nie rozmawiamy o tym .lubi moje piersi nawet bardzo!!

Gość ja sie zastanawiammmm
bo od jakiegos czasu mam chlopaka i wczesniej czy pozniej pewnie wyladujemy w lozku...ale nie dosc ze mam male piersi( 70A) to jeszcze sa asymetryczne....Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok

Ja też tak mam to jest mój najbardziej dokuczliwy kompleks jaki posiadam :( Najgorzej jest jak mam isc w stroju kąpielowym na basen albo mam jakaś obcisła bluzeczke w tedy widać że moja prawa pierś jest większą od lewej zawsze próbuje to jakoś tak po wkładac w miseczki żeby nie bylo aż tak widać ale mi się to chyba nie udaje może nie jest to aż taka duża różnica wielkości ale widac to na gołe heh oko. wiem że jestem jeszcze młoda bo mam 15 lat i wszyscy mi powiedzą że to sie jeszcze jakoś wyrówna ale kiedy i czy aby napewno no co ja mam zrobić wszysckie dziewczyny mają taki równe a ja krzywe cycki a sa takie ładne :(

Gość Zosiaa12
Witam. Ja mam prawie 20 lat i w wieku 14-15 lat też wydawało mi się że różnica między piersiami się zmniejszy, ale z biegiem czasu różnica się jeszcze powiększyła.. Zastanawiam się nad jakimiś kremami czy balsamami które mogą poprawić stan piersi, podnieść je i zrobić coś z rozstępami, macie jakieś sprawdzone kosmetyki???