Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agggii

problem z miesiaczka

Polecane posty

Gość Agggii

Agggii no halo ja tez jestem cholernie zmartwiona, okres jest co 28 dni czyli powinnam dostac 4 stycznia, ale z reguly mam co 30 czyli 6 stycznia bylby mile widziany. 4 stycznia wyruszylismy w dluga podroz autem , ktora trwala 37 godz do tego zmiana klimatu... Wszystko bylo jak nalezy- prezerwatywa do tego przerywany... Jest 14 styczen czyli 8 dni spoznienia - ja oszaleje Mialam objawy: zmiany nastroju, bol brzucha i nic... HELP

zrób test dla pewności, żeby siebie uspokoić. kup czarną malwę i pij kilka razy dziennie - ja dostałam okres następnego dnia ;) no i bierz gorące kąpiele :)

Gość magdaga
hej, U mnie okres spóźnia się już 5 dni:O, robiłam 3 testy i wyszły negatywne.Mam już różne myśli.Nie wiem co się dzieje:(

Gość magdaga
Dzisiaj kupię tą czarną malwę i zobaczymy:) Miewam też mniej więcej objawy ciążowe, ale...test wyszedł negatywny. Mam już jedno dziecko i nie chcę panikować:O.Tylko martwi mnie fakt, że może to być jakaś choroba:(.W zasadzie nic mi się nie dzieje... Dziewczyny, piszcie, może są takie co miały coś podobnego:) Pozdrawiam

Gość Nastia21__
Ja miałam to samo.okres spózniał sie długo,miałam wszystkei objawy jak na ciąże,zrobiłam test negatywny i uspokoiłam sie .Za dwa dni dostałam okres i już ok.Więc niemartw sie w ciązy napewno niejesteś a okres nawet u zdrowej kobiety sie spóznia czasami mi najczęsciej ze stresu.

Gość magdaga
Dzięki serdeczne Nastia21🌻 Mam nadzieję, że wkrótce okres się pojawi i okaże się , ze to przez stres;)

Gość agggii
dzieki Nastia powiedzmy ze troche sie uspokoilam... troche mnie pobolewa brzuch ale nadal nic, chyba zaraz skocze do apteki po test-RANY pierwszy raz bede sprawdzac czy jestem w ciazy ale stres

Gość agggii
Ladoga, czarna malwa? pierwszy raz slysze, musze sprobowac... Wczoraj bylam w saunie czy to tez moze pomoc? W sumie dzis troche boli, za duzo stresu...

Gość magdaga
Hej! Dziewczyny...i co u Was?? U mnie dalej nic:(, jest mi niedobrze , cycki mnie bolą jak diabli😭, ja już nie mam głowy???:O Agggiii--pisz jaki Ci wyszedł test(koniecznie);) Ja poczekam jeszcze ze 2 dni, to może zrobię następny, chociaż nie wiem czy czasem nie wybrać się do gina???:O Pozdrawiam:)

Gość ooooooooooooooooooooo