Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem cholernie

zalamana i nie wiem co ze soba zrobic...

Polecane posty

Gość jestem cholernie

help :(

Gość idziiiaaa
A co się stało??

Gość jestem cholernie
jestem do dupy, zostalam upokorzona, spilam sie, zaczelam kurzyc, a potem chcialam uprawiac dziki sex na lawce w parku :| bez gumek.. zajebiscie sie czuje z tym po prostu...

Gość jestem cholernie
a najlepze bedzie jak zajde w ciaze, bo znajac mojego pecha to nawet bez wytrysku i nie do konca moglabym... ja pierdole!

Gość idziiiaaa
Najlepiej by było gdybys odrazu pojechała np na pogotowie albo jak masz ginekologa bo postinor tak dla pewności nie ma sensu się zastanwiać i pisać co zrobiłaś tylko zrób cos!

Gość twigusia
szybo wez postinor!!!!!!!!!!!!!11111

Gość rgerhg
ale to był Twój facet , czy kolega?

Gość jestem cholernie
moj facet... postinor.. eh :( rownie dobrze to moge usunac ciaze jesli bymwpadla... mam ochote sie zachlastac.. ale nie wiem czy postinor jest koneicnzy, skoro nie bylo wytrysku... po co sie niepotrzebnie truc?

Gość idziiiaaa
po co piszesz zawracasz głowę i bradzisz że cos tam było nie tak jak wcale nie chcesz porady tylko wpisać jak sie to spiłaś, poza tym jeśli porównujesz postinor do usuniecia ciąży to jeszcze musisz duzo chlebka dziewczynko zjeść. (Wiedziałaś o tym ze czasami dochodzi do poczęcia a macica odrazu to wyrzuca,bez rzadnych objawów i następstw-no to ile tych aborcji było:)

Gość jestem cholernie
... dzieki... wcale sie nie chwale.. wrecz przeciwwnie, czuje sie zle.. i szuka porady, bo nie wiem co ze soba zrobic, czy jest sens brac postinor.. ehh :( zaluje tego wszystkiego i tego ze musze podejmowac takie trudne dla mnie decyzje...

Gość idziiiaaa
Jejku dziewczyno czujesz się źle bo masz kaca moralnego i to jest całkiem normalne a jeśli sie zastaniwasz czy masz wziąsć postinor to znaczy ze rozpatrujesz mozliwosć mieć dzidziusia za 9 miesiecy,jeśli tego chcesz z partnerem to nie bierz postinoru jesli nie chcecie, to moze ty chcesz dzidziusia?? Tak sama??

Gość jestem cholernie
oboje nie chcemy.. a rozpatruje ewentualne ryzyko.. bo nie chce brac bez potrzeby postinoru ... jak juz pisalam: nie bylo wytrysku i moj facet wszedl we mnie plytko... :|

Gość bezimiennna
to nie rozumiem czym ty sie przejmujesZ??? wiesz ze uwazalas. Wiec boli cie to0 ze uprawialas sex ze swoim facetem? faktycznie dziwne;)