Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 353dziewica

czy wogóle zaczynać i jak to mu wytłumaczyć

Polecane posty

Gość 353dziewica

Mam 33 lata i jestem dziewicą, mam różne doświadczenia z facetami ale jakoś się uchowałam. Wiem wstyd. I teraz nie wiem czy wogóle zaczynać/choć to byłoby głupie/ a jak zacząć to jak to zrobić by faceta nie przestraszyć.

Ja mialam 30 lat i też się uchowałam. To żaden wstyd - tylko wielka radość dla faceta!!!!!!

Gość 353dziewica
..nadmieniam,ze mialam tylko sporadyczne przygody analne z kupionymi na promocji w lidlu dorodnymi szklarniowymi ogorkami....ALE AZWSZE W FOLII!!!!takze bezpieczny sex..

Gość Lenny111
a czemu niby wstyd? jak cie nikt az tak nie pociagał żeby sie z nim kochac to po co sie mialas zmuszac :)

Gość 353dziewica
a ja mu to powiedzieć

Gość 353dziewica
to z podnieceniem to świetny tekst

Gość mysle że Twoj problem bierze
jak bedziecie gadać o seksie, to zapytaj, co uważa na temat dziewic, itp., czy jeśli Cie kocha, to nie wolałby abyś była dziewicą i wtedy mu to powiedz

dziewico, to że w folii nie znaczy, ze bezpieczny... odkaziłaś folię?? :)

Gość Liptonka ma racje

Gość Kostello
powiem wam coś kobiety. Ja mam 31 lat, nie jestem dziewica od 23 roku zycia, ale w sumie partnerów mialam tylko dwóch w życiu, zresztą niewazne, nie o to idzie.. Ja was kobiety dziewice naprawde powazam i bardzo szanuję i naprawde nawet zazdroszczę że to wszystko jeszcze przed wami, ize mozecie stracic dziewictwo w dojrzałym wieku, bo jak się traci dziewictwo bedac niedojrzałą smarkulką to tez jest jakos tak... bez sensu trochę.. Absolutnie nie wolno tego rozpatrywac w kategoriach wstydu czy jakiejs ułomności. ja was pozdrwawiam i zycze szcześcia i wszystkiego co dobre, cudownych facetów którzy sprawia że bedziecie szczesliwe..

Gość 353dziewica
zawsze czyscilam folie szmatka,ruchem posuwisto zwrotnym...przez co ogorek tak cudownie sie elektryzowal....i gdy zblizalam go do odbytu to deba stawaly wszystkie nie depilowane przez kilkadziesiat lat wlosy....tak smiesznie to laskocze...hihi

a szmatka była czysta???... aaaa i pomyśl ile energii poszło z dymem przy polerowaniu... trzeba było żarówkę podłączyć, to by ładnie świeciła :)

Gość 353dziewica
ja już spotkałam takiego 38 latka który jak mu to powiedziałam/ nie byliśmy parą tylko startowaliśmy do siebie/ i on stwierdził że w życiu nie nadrobie tego doświadczenia które on już ma. Ja mu się bardzo podobałam ale tego nie mógł przełknąć. Nie żałuje ale jednak wzbudził mój obecny strach.

Gość do 353 dziewica
o czym ty piszesz jakiego doswiadczenia :D ,naprawde jestes dziewicą bo jakbys nie była to bys wiedziała ze ten 38 letni facet gadal głupoty ,echhh ,mnie sie zdaje ze po prostu chcesz się zacząc z kimś kochac ale sama się przekonasz że seks to nic wielkiego

Gość do elegancki pan
ty to chyba jakis pedal jestes ....

Gość 353dziewica
..przestancie sie klocic..."porzadny pan" to bardzo porzadny pan.....i huj....o kurwa a ja znowu o hujach....niech mnie ktos wydyma!!!!!!

Gość a ja swojemu facetowi nic
nie powiedziałam, dopiero po kilku dniach to nie widzialam zeby komus tak opadla kopara jak jemu :)) bo powiedzial ze nigdy nie przypuszczalby ze ja to robie 1 raz :):):)

..nadmieniam,ze mialam tylko sporadyczne przygody analne z kupionymi na promocji w lidlu dorodnymi szklarniowymi ogorkami....ALE AZWSZE W FOLII!!!!takze bezpieczny sex.. podszywaczu a jaka odmiana jak mogę zapytać?? :-)

Gość 353dziewica
sory ale osoba pisząca o ogórku i folii poprostu użtła tego samego pseudo co ja, to trochę okropne zważywszy że ja mam problem a ona go wyśmiała. To niuczciwe i okrutne, nie jestem nadwrażliwa ale może ten ktoś się zastanowi.

Gość Damazy57
353 dziewica, ten 38 latek to jakiś palant. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji że facet może być z kobieta a no dodatek dziewicą i mowi NIE!! Nie mw o tym partnerowi, gdy dojdzie do seksu niechaj bedzie zaskoczony i napewno bedzie bardzo zadowolony Radze jednak wziąc starszego doswiadczonego faceta a nie jakiegos małolata.

Gość 353dziewica
dziękuje, z doświadczonym facetem tp podstawa, ale nie wiem czy go aż tak zaskoczyć, choć to może być bardzo podniecajacę

Powiem tak.. Jesli chcesz sie z facetem przespac.. tak po prostu.. to po uslyszeniu ze jestes dziewicą.. moze sie przestraszyc, wycofac itp.. Wiec lepiej na widok ewentualnych kropelek krwi... powiedziec mu, ze to chyba miesiączka czy cos ;) Jesli natomiast to bedzie stały facet, z ktorym chcesz byc.. bedzie to dla nie go duze sczescie, ze bedzie pierwszy a ty ze nie bylas \"tykana i używana\".. moim zdaniem, robisz z igły widły..

Gość 353dziewica
ok facet ja tylko chciałam dowiedzieć się żę nie mam problemu i już, dla mnie to nie jest sprawa życia i śmierci, ale jak coś człowieta nurtuje to podzielenie się z innynmi pomaga