Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bittersweettt

MAKIJAż TRANSPARENTNY

Polecane posty

Gość bittersweettt

witam, dopiero poznaje tajniki makijażu i mam w związku z tym pytanie. Mam cere mieszaną ze skłonnością do prztłuszczania się w strefie T. Stosuję kremy matujące, ale niewiele pomagają. Czy sypki puder transparentny jest rzeczywiscie niewidoczny?? a może muszę najpierw nałożyć podkład? znacie jakieś dobre?? hmm.. byłabym bardzo wdzięczna za pomoc i wyczerpującą odpowiedź :-)

JA TAM UŻYWAM FLUIDU DLATEGO ZE JAK WYCHODZE NA DWOR JEST TO DLA MNIE OCHRONA PRZED TYMI ZARAZKAMI I KURZEM W POWIETRZU;ZAWSZE JAK CHODZILAM BEZ BUZIE MIALAM WYSYPANĄ;POLECAM WAM SMAROWANIE BUZI NA WIECZOR KREMEM A RANO TYLKO TONIKIEM OBOJETNIE JAKIM DO CERY TŁUSTEJ;JAKO BAZY UŻYWAŻ PODKŁADU ALE JASNEGO (NAJLEPIEJ W PŁYNIE TE MAJA NAJMNIEJ TŁUSZCZU I ŁADNIE SIE ROZPROWADZAJĄ) POTEM ZAMIAST PUDRU SYPKIEGO UŻYJCIE TALKU(MA WŁAŚCIWOŚCI WCHŁANIAJĄCE TŁUSZCZ TAK SAMO SIE STOSUJE NA TŁUSTE PLAMY;MOŻECIE KUPIĆ TALK PERFUMOWANY ŁADNIE PACHNIE)I PODSTAWA DOBREGO MAKIJARZU TO DOBRY PUDER BRĄZUJĄCY I PĘDZEL;PO PODKŁADZIE WEZCIE GĄBECZKĄ NANIEŚCI SPORO TALKU BEDZIECIE WRĘCZ BIAŁE ALE DŁONMI MOZNA WSZYSTKO LADNIE ROZPROWADZIĆ I WTEDY DO DZIEŁA PUDER BRĄZUJĄCY (JA MAM DIORA MOŻE BYĆ INNY ALE BEZ DROBINEK)NAKŁADAMY TYLKO PĘDZLEM I ZOBACZYCIE JAKI BĘDZIE SUPER MAKIJARZ;JA OSTATNIO BYŁAM U GINEKOLOG I CHCIAŁAM TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE(NA MNIEJ TRADZIKA)ALE PANI DOKTOR STWIERDZILA ZE MAM SUPER CERE I DALA MI COŚ INNEGO TAKŻE NAPRAWDE WARTO SPROBOWAĆ;JAKBY CO TO PISZCIE.(PUDER TRANSPARENTNY TO PRZEZROCZYSTY TAK JAK TALK POPROSTU NACIĄGANIE )