Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sie pytam tak

Ktory lepszy...

Polecane posty

Gość a ja sie pytam tak

puder do cery problematycznej z przebarwieniami sklonnej do zatykania porow: w kamieniu czy sypki?? Prosze poradzcie...

Gość nieprawda nieprawda
do cery problemowej TYLKO i wylacznie pudry sypkie sa wskazane!!! W plynie i w kamieniu moga (a nie musze) zapychac pory, natomiast sypkie sa delikatne i przykrywaja twarz lekka i delikatna warstewka.

Gość uupupupupupup

Gość pder w plynie na cere
z problemami to okropienstwo ! nie dosc ze wygladasz komicznie to jeszcze szkodzisz cerze!

Gość kazdy podklad powoduje
pogorszenie cery,czy z apteki czy z targu.zatyka pory ,bo przecoez nie wchlania sie tylko chodzisz z taka maska! jak sie ma cere z problamami to lepoejsobie odpuscic i isc na solar

Gość a mi wlasnie
dermatolog powiedzial, ze ABSOLUTNIE podkladow w plynie ani zadnych fluidow uzywac nie mozna chyba, ze od czasu do czasu (a uzywalam zawsze dobrych aptecznych marek typu LPR i Vichy), natomiast jesli juz musze (choc podkreslil, ze nie powinnam nic z tych rzeczy), to powinien byc to punktowo korektor na zmiany na buzce i wlasnie puders sypki, poniewaz on nie zatyka porow, a dobry i o odpowiednim skladzie NIE wysusza nic i nie "niszczy" skory. Solar to katastrofa dla cery problemowej kolezanko! Zapamietaj to sobie!

Gość a mi wlasnie
Dodam jeszcze, ze odkad zaczelam stosowac sie do jego rad buzka mi sie naprawde bardzo poprawila i teraz naprawde nie musze uzywac fluidow (a kiedys bylo naprawde inaczej i na poczatku bylo mi bardzo ciezko je odstawic...), takze na mnie osobiscie to podzialalo.

Gość a mi wlasnie
a powiedz mi jakiego w takim razie uzywasz w plynie? Bo ja uzywalam glownie La Roche... roznych, ostatnio Toleriane i naprawde u siebie widze ogromna poprawe odkad odstawilam wszystkie podklady...dlatego pytam z ciekawosci jakiego ty uzywasz?

Gość ale revlon nie
jest na tradzik! i jaki revlon dokladnie bo jest ich kilka ! poleccie jakis inny oprocz revlona i l roche ok?

Gość a mi wlasnie
mam go i zuwyalam go jakis czas...dla mnie jest stanowczo za ciezki i mi niestety zatykal pory co prowadzilo do powstawania krostek niestety...Jest podobny do Estee Lauder Double Wear, ale oba mojej cerze zupelnie nie sluza...takze chyba jednak pozostane przy pudrze sypkim i korektorze.

Gość Nooo taaaaak
Na pewno mials ten? Moze ten nowszy on sie troche rozni. Nie jest wcale ciezki, ani troche, moze myli Ci sie z tym drugim, ma tylko troszenke inna buteleczke. Moje znajome wszystkie sie zachwycaly dlatego ja kupuje. Jedna to w ogole jak go uzywa i leczyla sie jakimis kremami od ponad roku nie ma w ogole rost ani zaskornikow! Uzywa go do dzis i nie zamierza rezygnowac. Ja tez mam wielka poprawe, zaskornikow na czole praktycznie nie mam, cos sie znajdzie przy brodzie i na policzkach, ale prawie nie widac, a z tym podkladem to nikt nie widzi, chyba ze pod swiatlo.

Gość a mi wlasnie
W mojej szafce mam cala kolekcje podkladow, ktore kupilam, pouzywalam kilka razy i zrezygnowalam, bo mojej cerze kompletnie nie sluzyly, a jednym z nich jest wlasnie Revlon Colorstay wiec wiem o czym mowie :-) On jest strasznie ciezko i kosmicznie trwaly, tak samo jak EL i nikt mi tu musi wierzyc:-) przeciez nie o to zupelnie chodzi, a o to, ze jesli cos jest dobre dla jednej skory i cery wcale nie musi byc dobre dla innej, a wrecz moze szkodzic. DObrze, ze znalazlas dla siebie idealny kosmetyk, ja jeszcze niestety takiego nie znalazlam, ale wiem, ze podklady mojej cerze szkodza.

Gość a mi wlasnie
Poza tym moze piszesz o tym nowym Revlon Colourstay z kompleksem Soft-flex (czy jakos tak sie tak nazywa), tego faktycznie nie mialam jeszcze, ale ja pisze o tym tradycyjnym Colorstay'u.

Gość a mi wlasnie
W tej chwili uzywam sypkiego Revlona albo kremu koloryzujacego Clinique Moisture Sheer Tint (oba na zmiane) i sa w miare ok...ale jeszcze szukam swojego idealu...