Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko deszczem być

Jestem niedoświadczona dlatego pytam.

Polecane posty

Gość tylko deszczem być

Wczoraj z moim chłopakiem uprawialiśmy miłość francuską. Robiłam mu loda, on wziął na chwile [dosłownie na chwile] swojego do ręki. to trwało może 4 sekundy. a potem wsadził mi palce do cipki. I stąd moje pytanie. Mogłabym przez takie coś zajść w ciąże? Prosze nie róbcie sobie jaj z tego, bo naprawde sie boje.

Gość mimi1981
Miom zdaniem nie ponieważ z tego co piszesz nie doszło do wytrysku. A pozatym czy miałaś wtedy dni płodne? W ciążę nie tak łatwo zajść, więc moim zdanie nie ma się co martwić.

Gość tylko deszczem być
odstawiłam tabletki 2 tyg. temu więc nawet się nie orientuje. Nie doszło do wytrysku, a on wział swojego do ręki, tylko na 4 sekundy dosłownie.

Sorki, nie chcę Ciebie starszyć, ale jest cos takiego jak plemniki w płynie ejakulacyjnym, który pojawia się przed wytryskiem. Co prawda mało prawdopodobne aby w ten sposób zajść w ciążę, ale minimalne prawdopodobieństwo jest, dlatego trzeba uważać. Wiem bo sama ostatnio przeżyłam chwile grozy z tego powodu. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko skończy się dobrze. Pozdrawiam i trzymam kciuki!! :)

Gość tylko deszczem być
ale mnie teraz nastraszylas :(

pierdolenie o szopenie. zeby zajsc to musi byc duzo plemnikow, ktore dostana sie do szyjki macicy a stamtad dalej bo zaplodnienie z tego co mi wiadomo nastepuje w jajowodzie. z miliona plemnikow niewiele tam dociera, a tylko jeden ma szanse zaplodnic. nawet jesli w plynie ejakulacyjnym byly jakies, nawet jesli zdolne do zaplodnienia to nie mialy szansy dostac sie tak daleko. to po prostu fizycznie niemozliwe.

słuchaj jezeli u mnie facet ktory wszedl i skonczyl w srodku w dniach plodnych i nie jetstem w ciazy to Ty tez nie powinnas sie martwic...tylko wlasnie ja nie wiem jak to zt ymi tabletkami jest ale nie mysle ze nie bedziesz:)

Gość tylko deszczem być
zaluje, ze zrobilam sobie ta przerwe. bylam taka spokojna, a teraz chodze i stresuje sie jak nastolatka :O kurcze robilam mu lozika i on przez 4 sekundy poruszal nim w mojej buzi i tyle. normalnie martwie sie :O

Gość tylko deszczem być
tralala. wiem, ale naprawd uwierz mi, czuje się teraz jak mała dziewczynka. straszne. heh śmiać mi się chce, ale czytam i czytam to forum i widze, że wszystko jest możliwe.

Gość tylko deszczem być
ciekawe czy jest ktos tutaj, y mogl rozsadnie odpowiedziec na pytanie

rozsadnie mowiac nie stresuj sie bo jak okresu nie dostaniesz to nie daltego ze jestes w ciazy a dltego ze sie stresujesz i jesli nie doszlo do wytrysku to nie doszlo do zaplodnienia...plemniki na powietrzu zyja pare sekund...wiec jestes ok

Gość tylko deszczem być
dzieki tralala ;*

Gość tylko deszczem być
może jeszcze napisz, że gdy On dotykał swojego penisa ręką, ja trzymałam "główke" w buzi. także chyba wszystko powinno być w porządku prawda?