jestem deska przegralam zyce 0 Napisano Styczeń 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hłehłehłe Napisano Styczeń 14, 2007 po tym że nie ma dla ciebie czasu :D po tym jeszcze, że myje się przesadnie, jest roztargniony, nie słucha uważnie co do niego mówisz, myślami jest gdzie indziej, wymyśla sobie dodatkową pracę, żeby byc więcej poza domem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annkaa Napisano Styczeń 14, 2007 staje sie olewajacy, omija cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deska przegralam zyce 0 Napisano Styczeń 14, 2007 a co mozna zrobic zeby to zmienic?zeby znowu byl czuly jak kiedys? ps.nie jestesmy malzenstwem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic nie zrobisz Napisano Styczeń 14, 2007 przerabiałam to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic nie zrobisz bedzie Napisano Styczeń 14, 2007 mowil ze musi ssie uczyc albo ma wiecej pracy i musi zostac po godzinach, nie bedzie ci z taka czestotliwoscia odpisywal ani sluchal co do niego mowisz. az w koncu tego nie zniesiesz i zerwiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annkaa Napisano Styczeń 14, 2007 jak sam nie bedzie chcial, nie zrobisz nic,ale to chyba jest tak samo w obie strony, jak dziewczyna nie bedzie chciala, facet tez nie zrobi nic:!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach