Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjkhuihui

praca w PROMOD?

Polecane posty

Gość bjkhuihui

Czesc, dostalam propozycje pracy w jednym z tych sklepów. Ktos z Was tam pracuje? Jak to wyglada? Ile sie zarabia? BLAGAM, niech mi ktos poradzi, bo nie wiem czy czekac na inne odpowiedzi a musze sie w miare szybko zdecydowac.

Gość nie idz
walka o klienta i wyscig szczurow za marne siano

Gość bjkhuihui
jak marne? dostaje sie od sprzedazy? czy cos zagwarantowane jest??

Gość huihuohlz
wszystkie te firmy mają podobne stawki...

Gość pumeksol
czyli jakie?? jakieś konkrety...

Gość czyli około
4-5 zł za godzinę. Zatrudniaja studentki a potem zwalniają i nowe, aniwne zatrudniają.

Gość eks - promodzianka
Witaj. Praca w promodzie jest naprawdę ciężka. To nie jest stanie i układanie ciuchów na sklepie ale ciągła obsługa klienta. To jest chora firma. Tylko naprawdę tępe i słabe laski tam wytrzymują dłużej, te które totalnie poddają się super wspaniałym wizjom kierowniczek, regionalnych i dyrekcji. Wiecznie coś się górze nie podoba, wymyślają coraz to nowe i głupsze pomysły i dorabiają ideologie do zwykłej pracy. Wmawiają Ci że powinnaś być wdzięczna wszystkim,że możesz pracować w tak zacnej firmie. kasa jest marna 7 zł na rękę. I co miesiąc tak naprawdę są jakieś inne wyliczenia, wieczne problemy z wypłatą, to wysyłają na złe konto to jest za mało pieniędzy. Trzeba się cały czas upominać o swoje ciężko zarobione pieniądze. Na początku wszystkie nowe dziewczyny chodzą podjarane w jakiej to super ekstra firmie się znalazły. Ten zachwyt zwykle mija po miesiącu +/- oczywiście. Ja poszłam do tego sklepu bo strasznie lubię pracować z klientami jednak praca w promodzie zabiła totalnie we mnie te zainteresowania:) Pracuje się zawsze na pół etetu ale tak naprawde wyrabia się cały etat po 40 godzin tygodniowo!! Nie ma szans na umowę na cały etat. Pierwsza umowa jest na 3 miesiące, potem na 7 miesięcy a potem na 2 lata. Co jest niezgodne z prawem ale to już inna kwestia:) I cały czas jest to umowa na 1/2 etatu. No nic ale nie chce straszyć bo oczywiście są też plusy. To przede wszystkim ludzie z jakimi się pracuje. Spotyka się naprawdę super ludzi. Oczywiście każdy może trafić inaczej.

Gość asasiiiiaaaa
?????

Gość rozczarowana.222
Od poczatku praca w tej firmie to obsluga klientow na cha ma!kierownictwo tylko jedno firma prestiz chwala ze ktos tu pracuje tak ogolnie to ok fajne osoby i warunki w miare ale tylko pol etatu!Ipo czasie czlowiek uswiadamia sobie ze caly wysilek dyspozycja 100% zaangazowanie i UCIWOSC nic dla nich nie znacza !!nie polecam chore!

Gość gość
Cała ta firma to dramat