Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pekata gruszka

wozek - spacerowka, gleboki, 2 w 1, czy moze spacerowka i gleboki?

Polecane posty

Gość pekata gruszka

nie wiem od czego zaczac -w ogole sie na tym nie znam... rodzic bede w maju... najpierw zasadnicze pytanie- do czego spacerowka do czego gleboki? czy gleboki zeczywiscie jest niezbedny? do ktorego miesiaca dziecko korzysta z glebokiego? na co zwrocic uwage? a moze nie oplaca mi sie kupowac glebokiego wozka? czy dzidzius moglby korzystac tylko ze spacerowki? nie planuje wydac na wozek duzo... pojade do hurtowni z tysiacem( choc mam nadzieje ze zmieszcze sie w 600 zł jesli wybiore np 2 w 1) wiem ze najwazniejsze co powinien posiadac wozek to: kolka duze, pompowane ( jaka srednica?) powinien byc w miere lekki ( do ilu kg?) dalej nie wiem nic- prosze o pomoc:)

No raczej nie da się pogodzić dużych pompowanych kół z małą wagą wózka.Pomyśl nad tym czy ma kto Ci ten wózek znosić (jak wysoko mieszkasz).Są wózeczki które nie potrzebują głębokoie sztywnej gondoli bo mają wystarczającą amortyzacje aby w miękkiej gondoli przewozić dziecko.

Gość katkamatka
Wygodna spacerówka, z wkładaną gondolką-nosidłem, najlepiej takim, co po wyjęciu usztywnień zmienia się w śpiworek dla starszego dziecka :) zobacz ofertę wśród wózków hauck- niezła, ale nie bardzo droga marka, szeroki wybór i właśnie tego typu gondolki do spacerówek! do tysiąca zł. spokojnie wybierzesz coś funkcjionalnego i ładnego!

Podobają mi się wózki głęboko-spacerowe. Dziecko w gondoli należy wozić do 7 miesiąca życia, potem można się przenieść na spacerówkę. Moja koleżanka od samego początku woziła małą w spacerówce, bo tylko taki wózek zakupiła i nie było zbyt sympatycznie, zwłaszcza wtedy kiedy lał deszcz, a pokrowiec był cały mokry. Lekki wózek to taki do 14 kg, potem zaczynają się te cięższe, ale niedawno testowałam wózek 18-kilogramowy i w ogóle moim zdaniem nie był ciężki, więc to zależy od modelu wózka.

Gość gość
My mamy 2w1, model Nano z riko, i wersja gleboka i spacerowka jest swietna, na pewno nie zaluje tego zakupu