Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minister finansow

Ile dajecie kaski ksiedzu, ktory chodzi po koledzie?????????

Polecane posty

Gość minister finansow

Takie pytanko mam, mozemy sprawdzic ile placa poszczegolne regiony Polski, wpisujcie tez skad jestescie, to moze byc wyznacznikiem zamoznosci regionow i i ch bogobojnosci albo czegos tam jeszcze, kazdy to zinterpretuje jak zechce

Gość jestem z woj. Pomorskiego
i daje 20 zl :P i 5 zl Ministrantom

Gość minister finansow
to juz bylo tam pytaja ile dac a ja pytam ile dajecie

ani grosza... za dobrze wyglądają, mają wielkie tłuste brzuchy, minimum dwa podbródki i kipią wprost złotem .... i te ich błazeńskie mikołajskie przebieranki...

Gość stebska
50 zł mazowsze

Przede wszystkim w ogóle nie przyjmuję księdza z tzw kolędą. A niby dlaczego obcy facet ma mi włazić do chałupy bez zaproszenia, wtedy gdy on chce?! I po co? Na takiej \"wizycie duszpasterskiej\" u znajomych młody, z brodą do pasa, ale za to niedomyty kleryk (?) Ojcze nasz zaczął klepać w mieszkaniu, ale dokończył już na schodach piętro wyżej. Spieszył się, ale kopertę zdążył porwać. To kpina i obraza boska taka \"kolęda\"

Gość matko co za ludzie
jesli wogole bede przyjmowac kolende to nie bede dawac wiecej niz 20 zl :O

Gość minister finansow
dziekije za konstruktywne wypowiedzi, za to ze chce sie wam w intekigentny sposob wypowiedziec

Gość lolo---
ja zwykle daje 20 bo tak wypada:/ . U mnie w parafii są ciągle zbiorki pieniedzy na budowe kosciola , co miesiac przychodzi babeczka i zbiera ,zapisuje kto ile dał i czy wogole dał . Jakies 5 lat temu , przyszedl ksiadz po koledzie , wyjał jakies swoje druczki przejzał je i z oburzeniem stwierdził ze my (moja rodzia) nie dajemy zadnych pieniedzy co miesiac na kosciol , i wogole jak to mozliwe . 9oczywiscie kase dawalismy co miesiac , a ksiadz mial jakis burdel w swoich papierach ) . Wazniejsze dla niego bylo to czy placimy na kosciol (zbiorki są od ok 12 lat , a kosciol nadal nie jest wykonczony:/ ... pomimo ze wszyscy placą co miesiac ), niz cel w jakim nas odwiedzał