Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jjjjaaa

Pewnie się narażę...

Polecane posty

...na wyśmianie albo coś, ale niech tam. Mam problem i możed ktoś mi pomoże, a głupimi docinkami nie będę się przejmować. Mój chłopak jest strasznie napalony, podnieca się samym całowaniem. Jesteśmy ze sobą dopiero od kilku tygodni i nie chcę się na razie z nim kochać.Wiem jednak, że jak jest podniecony to chciałby czegoś więcej, a ja nie jestem gotowa, żeby np. zrobić mu loda, nie mówiąc już o penetracji. Czy można jakoś inaczej zrobić dobrze facetowi? Dodam, ze mam 18 lat i dopiero zaznajamiam się z tematyką seksu i wszystko jest dla mnie nowe i trochę się boję. Zresztą seks nie jest dla mnie najważniejszy, no ale mimo wszystko chcę żeby mu było ze mną dobrze.

Gość następna napalona
która zrobi wszystko dla chłopaka w sexie :P

Gość raczej nic innego
nie zrobisz, poza całowaniem, jeśli nie chcesz ani oralnie ani pełnego stosunku - to jest zrozumiałe. Mogłabyś wziąć jeszcze pod uwagę zrobienie mu dobrze ręką - ale wydaje mi się, że na takie rzeczy też za wcześnie. Poczekaj z tym, nie pali się. Ja też tak miałem, że samo całowanie mnie podniecało strasznie i robiłem się gotowy to trochę rozumiem sytuację, ale on też zrozumie - a jak nie to niech spada. ;)

Gość a czy to prawda że jak się
facetowi nie zrobi dobrze, to potem bola go jajk i brzuch, czy faceci tak wymyślają, zeby szantażowac głupie baby????

Gość kilka tygodni dopiero
chlopcy reaguja na bodzce fizycznie,adziewczynki bardziej emocjonalnie,taka roznica pomiedzy obiema płciami i jest to zupelnie normalne.Ja bym sie nie spieszyla na twoim miejscu dopiero sie zaznajamiacie ze wszystkim,kilka tygodni bycia razem powinno opierac sie na etapie poznawania,spedzania ze soba czasu ,na sferze emocjonalnej.Zadziwia mnie ze sie nie boisz ,ze jak po tak krotkim czasie chocby dojdzie do pieszczot nie mowiac o samym sexie chlopak zaspokoi swoje zadze a potem stwierdzi ze na dluzsza mete łatwa dziewczynka nie jest idealem na dluzsza znajomosc? Szybko sie przejada to co od razu na tacy podane,natomiast nutka tajemniczosci niedostepnosci kusi i przyciaga bo apetyt rosnie w miare jedzenia.zastanow sie nad tym ..

Gość raczej nic innego
haha, to chyba musiałabyś się z nim bardzo podniecająco całować i nie wiem, być rozebrana, żeby on był w stanie pełnej gotowości o to przez godzinę-dwie - wtedy mogą go lekko jądra lekko boleć, a jak tak nie jest to robi Cie w balona, chyba, że chory na coś jest. Podzielam zdanie osoby powyzej - lepiej poczekac. Wszystko co dobre wymaga cierpliwosci.

Gość aliiii
decyzja o rozpoczeciu współżycia czy odważniejszych pieszczot nie powinna być determinowana czasem, jak poczujesz się gotowa to to zrobisz i nie będziesz się zastanawiac co i jak robic , wszystko samo wyjdzie w praktyce. Nie musisz na to czekac 5 lat kilka tygodni to według mnie szmat czasu , jesli czujesz ze byś chciała zrobic krrok dalej to po prostu mu o tym powiedz.

Gość raczej nic innego
kilka tygodni - szmat czasu? lol

Gość aliiii
jesli zakładamy ze przebywasz z kimś 15 godzin na dobę to jest to szmat czasu

Gość Darek 24
jesli kobieta szanuje siebie i swoje ciało ,wtedy i mezczyzni ja darzą szacunkiem-proste. Facet ma instynkt łowcy,lubi zdobywać...A łatwa zdobycz jest dobra na 1 raz,szybkie zaspokojenie i jeszcze szybsze znudzenie.

Gość raczej nic innego
Dokładnie tak jak pisze Darek - gość może poczekać te parę tygodni (szmat czasu), a jak będzie po wszystkim to papa. NIE JEST TAK ZAWSZE, ale lepiej dmuchać na zimne w tym wypadku. Chyba, że jej wszystko jedno to już nie wnikam.

Gość zgadzam sie z przedmowcą
i nie ma ta dziewczynka zadnej gwarancji iz ow chlopak jest godny zaufania ,znaja sie zbyt krotko by miala pewnosc ze nie bedzie chwalil sie pozniej kolegom jakich rzeczy z nim nie robila i jak szybciutko...Ryzykowne,ale mlode dziewczynki czesto gesto nie zdaja sobie z tego sprawy,potem przychodzi zal ze sie wczesniej nie pomyslalo a teraz ja nazywaja na K...

Gość aliiii
z czasów liceum w moim otoczeniu przetwała tylko jedna para. Faceci nie uogólniajcie dziewczyny tez rzucają pierwszego faceta zeby zobzczyc jak jest z kims innym i poczuc nowy dreszcz emocji. I jeszcze jedno 99% facetów nie rzuca swojej dziewicy po pierwszym razie

Dziękuję za poważne potraktowanie mojego problemu i za rady. Na pewno wszystko przemyślę. Dzięki!

Gość Chciałbym sie....
Chciałbym się ustosunkować do wypowiedzi o bolących jajach, otóż bolą i to jak cholera. Robi się niedobrze i jest ogólne przytępienie organizmu. Oczywiscie nie zawsze występują takie objawy, czasami mimo braku wytrysku nic nie boli. U mnie osobiscie boli bardzo przy pełnym magazynie, przy pustym bardzo rzedko. A ból jest związany z nabrzmiewaniem jąder, czyli dopływem do nich dość dużej ilości krwi, więc zapewne ból jąder jest podobny do bólu piersi przed okresem, ale tego nie wiem na 100%, bo mnie nigdy piersi nie bolały :-(

oj bola i to tak ze najkmniejsze ocieranie sie jader o uda powoduje zwiekszony bol czasami musialem chodzic w lekkicm rozkroku ale mozna wyskoczyc do kibelka i sie spuscic gdy dziewczyna nie jest gotowa na reczna robotke